2777
2789
عنوان

میدونستید؟

168 بازدید | 19 پست

تو شهرهای ترک زبان افغانی وجود نداره.حتی اگه کارگر نباشه کارخونه و کارگاه تعطیل میشه ولی به افعانی ها کار نمیدن.نژاد پرست نیستم ولی تو کشور ما بیکار زیاده اول باید جوونای خودمون کار کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست از سر این بدبختا بردارید 😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

ببخشید خیلی ببخشید اسی

میشه لطفااا این تاپیکو گزارش بزنید؟ ممکنه شناسایی بشم مهمه.. :)))💚😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11909980/باید-بیماریمو-به-خاستگارم-بگم?postId=307805918

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚

ولی واسه اینکه حقوق کم بدن به بیگانه ها کار میدن اونام راضی ان ...یکی تو کار ساخت و ساز بود به کارگرای افغانی ماهی ۹ تومن میداد 

اخه با ۹ تومن چیکار میتونه کنه یه ادم حالا اگه خونواده داشته باشه ام که دیگه بدتر 

جدی؟

آره واقعا.تعجب میکنم از شهرای دیگه وقتی افغانی میبینم.کردها ولی زیادند تو مناطق ترک نشین.بسیار انسانهای شریف و کاری هستند.ولی جنوبیها زیاد اینطرفا نمیان در حالیکه خیلی جاها به نیروی کار احتیاج دارند.

ولی واسه اینکه حقوق کم بدن به بیگانه ها کار میدن اونام راضی ان ...یکی تو کار ساخت و ساز بود به کارگر ...

بابای منم کارگر ماهی ۱۰ تومان حقوقش

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
شوهر منم کار گره همین ۹ تومن میگیره یکم اینور اونور

خب افغانیا بیمه نمیشن اگه یارو پولشونم نده دستشون به جایی بند نیست عزیزم ولی شوهر شما بر فرض میتونه صاحبکارش بیمش کنه

ولی واسه اینکه حقوق کم بدن به بیگانه ها کار میدن اونام راضی ان ...یکی تو کار ساخت و ساز بود به کارگر ...

برای پرداخت پول کمتر مملکتو به فنا میدن؟چند وقت دیگه بچه هاشون ضررشو میبینند.