2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده ؟

313 بازدید | 9 پست

دیشب خواب دیدم می‌خوایم بریم مشهد دوتا بلیط هم گرفتم برای ساعت ۳ بود داشتم لباس جمع میکردم دیدم از ۳ گذشته جا موندیم 

دوباره برای فرداش بلیط گرفتم بازم داشتم لباس جمع میکردم 

کلا تو خواب آشفته بودم سرگردون بودم دور خودم می‌چرخیدم  یهو پریدم از خواب نمیدونم برای دفعه دوم شد برم یا نه🥺🥺🥺🥺

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
با اعصاب خراب خوابیدی؟

نه 

اصلا تو فکر زیارت امام رضا هم نبودم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو زیارت

مشهد نمیتونم شرایطش نیست 

اگه شد اربعین برم قم 🥺🥺🥺

مشهد نمیتونم شرایطش نیست  اگه شد اربعین برم قم 🥺🥺🥺

سلام عزیزم خوبی؟ فردا ۱۳صفر هستش ک توش نیت می‌کنی و واسه حاجتت ی چیز کوچیک می‌خری(مثلاً تو ک بچه میخوای ی چیز کوچیک واسش بخر )ایشاالا تا  سال دیگه حاجت روا میشی ..خیلی ها حاجت گرفتن من هم پارسال حاجت گرفتم گفتم ب تو هم بگم ک انشاالله سال دیگه محرم بچت تو بغلت باشه فقط تا قبل از ظهر باید خرید کنی

سلام عزیزم خوبی؟ فردا ۱۳صفر هستش ک توش نیت می‌کنی و واسه حاجتت ی چیز کوچیک می‌خری(مثلاً تو ک بچه میخ ...

سلام عزیزم مرسی قربونت برم 

اره منم پارسال یه جوراب بچگونه خریدم یه سفره هم برای رزق و روزی خریدم 

سفره خوب بود رسیدیم بهش 

ولی جورابه نه نشد 

ولی بازم فردا میرم یه جوراب یا یه چیز بچگونه میخرم ایشالله که ایندفعه بهش برسم

دستت هم درد نکنه مهربون به یادم بودی 😘😘😘😘😘😘

فدات شم اجی من همیشه برات دعا میکنم ایشاالا ایندفعه دیگه حتما میشه 

تشکر عزیز دلم ایشالله😘😘😘😘😘