2777
2789
عنوان

ی چیز درباره ی افغانا

352 بازدید | 23 پست

توی ی تاپیکم در خصوصش کامنت گذاشتم اینجا جامع توضیح بدم برای سایر دوستان

ببینید بحث نژاد پرستی و یا هر چیز دیگه نیست.وقتی توی ی کشور مهاجرا حضور دارن.اون کشور باید توانایی و ظرفیت حضور اون مهاجر ها رو داشته باشه.از لحاظ منابع طبیعی و مساحت کشور(برای افزایش جمعیت).تامین امنیت.شرایط اقتصادی.ایجاد شغل.خدمات بهداشتی درمانی..ک ایران هیچ وقت همچین ظرفیتی رو نداشته و ندارخ.ینی ذاتا کشور مهاجر پذیری نیست حالا چ افغان باشه چ اروپایی

دوم اینکه ی سریا میگن خب ایرانیام میرن توی کشورای دیگه و ....

مثل اینکه این دوستان هیچ چیزی در باره ی مهاجرت نمیدونن!!

شما اگر بخاید ب صورت قانونی مهاجرت کنید.باید مدارک تحصیلی .سطح زبان.و حتی گواهی تمکن مالی داشته باشی و اون کشور بعد بررسی های زیاد تصمیم میگیره ک ب شما اجازه ی ورود بده یا ن!

و اگر غیر قانونی مهاجرت کنید،میرید توی کمپ و چند سالی اونجا میمونید تا شهروندی بگیرید

و درصد خیییییلی کمی همون طور غیر قانونی باقی میمونن

ولی توی ایران شاید نزدیک ب ۸۰ درصد مهاجرا غیر قانونی اند

میدونید مهاجر غیر قانونی یعنی چی یعنی جرم و جنایت میکنن و هیچ هویتی ندارن تجاوز میکنن و هیچ کس نمیتونه پیداشون کنه.ادم میکشن و انگار ن انگار

اون دوستان افغان هم ک فکر میکنن توی ایران در حقشون بد شده و باهاشون بد رفتاری میکنن درخاست بدن ب کشور های اروپایی ببینم چند درصدشون میتونن جایی بهتر از ایران برن

پ ن:روی صحبتم با دوستان افغانی ک قانونی توی ایرانن نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه. یه چیزی شنیدن فقط میخوان نژادپرست نباشن. نمیفهمن ما هم که اعتراض میکنیم بخاطر نژادپرستی نیست. به خاطر وضعیت خودمونه. 

هر چند من فک میکنم پشت این قضیه ورود افغان ها سیاست کثیفی وجود داره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ممنون که داری کامل توضیح میدی واسه یه سری که هرچی میگی بازم میگن اونام بنده ی خدان و... 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
دوم اینکه ی سریا میگن خب ایرانیام میرن توی کشورای دیگه و .... مثل اینکه این دوستان هیچ چیزی در باره ...

آفرین دقیقا همینطوره

اونوقت بعضی از ایرانیا فاز روشنفکری میگیرن و حرف مفت میزنن

همین دیگه. یه چیزی شنیدن فقط میخوان نزادپرست نباشن. نمیفهمن ما هم که اعتراض میکنیم بخاطر نژادپرستی ن ...

دقیقااا اصلا بحث نژاد پرستی نیست بحث عواقبه این کاره.متاسفانه یوشال مدیا کاری کرده تا میخای حقیقت رو بگی ی سری انگ بهت میزنن ب اسم نژاد پرستی و ...

ممنون که داری کامل توضیح میدی واسه یه سری که هرچی میگی بازم میگن اونام بنده ی خدان و... 

خواهش میکنم😃❤

همون من میگم اصلا بحث ما این نیست ک طرف افغانه.بحث درباره ی اینده ای ک در اثر این اتفافا میفته

حرفتون صحیح هست بنده پارسال رفتم شمال شاید باورتون نشه ولی90درصد افغان بود اونجا داخل پارکا لب ساحل پر افغان که مشغول کار بودن حتی سوار تلکابینم شدیم رفتیم بالای کوه اونجا هم توی کافه ها افغان بودن که مشغول کار بودن من مشکلی با افغان ها ندارم و نژاد پرست نیستم ولی از اینکه این همه جوون تو کشور خودمون بیکارن و دارن از نبود کار و بیکاری داغون میشن و افغان ها اینجور توی ایران مشغول کارن واقعا افسوس خوردم الان توی برنامه دیوار جدیدا نگاه میکنم اکثر کسایی که آگهی زدن واسه کارگر یا نظافت چی کارگر افغان گفتن میخایم چون حقوق کمتری میدن بهشون و آگهیشون کمتره ولی با این کار دارن ظلم به مملکت خودشون میکنن.امیدوارم این مشکلات درست بشه.یا حق

و اینکه هر کشوری اول باید مردم خودشون رفاه و آسایش داشتن باشن بعد مهاجر قبول کنه..ما مردم خوده کشور از بی شغلی و گرسنگی و بی خونه ای داریم نابود میشیم..من خودم مشکلی با مردم افغانستان ندارم اتفاقا بچه هاشون رو که میبینم چیزی میفروشن دلم نمیاد ازشون خرید میکنم یا لباسی باشه بهشون میدم اگه وضع خوبی نداشته باشن..این مشکل باید با قانون حل بشه که متاسفانه نمیشه

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
آفرین دقیقا همینطوره اونوقت بعضی از ایرانیا فاز روشنفکری میگیرن و حرف مفت میزنن

من واقعا این رفتارا رو بخاطر سوشال مدیا میبینم ی تعداد ادمی ک هییییچ سوادی در خصوص هیچ چیزی ندارن.شروع میکنن ب پریدن ب این و اون.جرات نداری حتی مطالبی ک علمی هستنو بگی!

ما حتی توی ایرانم توانایی افزایش جمعیت نداریم،چ برسه ب اینکه مهاجر هم بگیریم!

حرفتون صحیح هست بنده پارسال رفتم شمال شاید باورتون نشه ولی90درصد افغان بود اونجا داخل پارکا لب ساحل ...

دقیقا.الان تقریبا ۸ میلیون افغان توی ایرانه شما فک کن نصف   بیشترشون خانم یا دختر بچه و یا افرادی ک توانایی کار ندارن باشن 

۳ میلیون میمونه.ک یعنی امکان شغل ۳ میلیون ایرانی!

خواهش میکنم😃❤ همون من میگم اصلا بحث ما این نیست ک طرف افغانه.بحث درباره ی اینده ای ک در اثر این ات ...

هیچکسی هم کاری نمیکنه نمیدونم چرا😔

من توی این یکی دو ساله بیشتر متوجه ضربه هایی که میخوریم میشم

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!