2777
2789
عنوان

ی چیز درباره ی افغانا

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 23 پست
دقیقا.الان تقریبا ۸ میلیون افغان توی ایرانه شما فک کن نصف   بیشترشون خانم یا دختر بچه و یا ...

کاملا درسته ولی شک نکن همون8میلیون کاملا مشغول کارن چون بی هدف نیومدن ایران وقتی تونستن این همه راه رو قاچاقی بیان تا اینجا مطمعن باش عرضه کار کردنشو هم دارن همون بچه هاشونم میرن سر چهار راه ها شیشه ماشینارو پاک میکنن پول در میارن که خودش ی نوع اشتغاله ینی دیگه بچه های کار خودمون هم باید رقیب داشته باشن.اون نکته ای هم که گفتید واقعا جای انتقاد داره واسه کسایی که پیگیری نمیکنن که بحثو میکشونن به نژاد پرستی اینجور چیزا الان اگه یه ایرانی که هویت داره بره یه جایی دزدی یا یکیو بزنه به راحتی از طریق چهره و اثر انگشت کارت ملی آدرس آمار همه چیشو در میارن پیداش میکنن ولی یک افغان که هویتت نداره هر جا دزدی کنه یا کسیو حتی بکشه نمیتونن هیچ سرنخی ازش پیدا کنن چون هیچ هویتی توی این مملکت نداره فقط مگه طرف کلی قتل یا دزدی انجام بده تا بتونن تو اون منطقه چهرشو شناسایی کنن.خیلیا متاسفانه میان انتقاد اشتباه میکنن و این موضاعات رو ربطت میدن به نژاد پرستی این چیزا و اشتباه متوجه میشن ما هممون اینجا انسانیم و هممون از آب خاک هستیم ولی اینجا بحث حق و عدالته نه نژاد پرستی این جور چیزا

همین دیگه. یه چیزی شنیدن فقط میخوان نژادپرست نباشن. نمیفهمن ما هم که اعتراض میکنیم بخاطر نژادپرستی ن ...

دقیقا

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوستان الان ماها چکار باید کنیم !؟؟ راهی هست که بشه؟؟ بگید بکنیم اعتراضی جایی هست؟

اعتراض؟؟؟

بیا این خبرو بخون

🎥 پیشنهاد کارشناس مذهبی تلویزیون: به مهاجرین افغانی شناسنامه ایرانی بدهید تا حق رای داشته باشند

@khabare_vije

خب دوستان الان ماها چکار باید کنیم !؟؟ راهی هست که بشه؟؟ بگید بکنیم اعتراضی جایی هست؟

تلفن های ۱۱۳، ۱۱۴ فکر کنم

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اعتراض؟؟؟ بیا این خبرو بخون 🎥  پیشنهاد کارشناس مذهبی تلویزیون:  به مهاجرین افغانی شناس ...

دارن جایگزینی جمعیت می کنن

نمیدونم والا.من فقط در خصوص اینکه تا چیزی میگی راجب افغانا سریع بهت میگن نژاد پرست خواستم توضیح بدم.ولی حتما راهی هست

دقیقا.الان تقریبا ۸ میلیون افغان توی ایرانه شما فک کن نصف   بیشترشون خانم یا دختر بچه و یا ...

به نظرم خیلی بیشتره خیلی ها غیر قانونی میان تو تهران که یه روز جمعه بری برا تفریح انگار تو کابل داری قدم میزنی