2777
2789
عنوان

ازدواج با پارتنرم و شرایط خاصش!!

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 55 پست
باهر کی عروسی کنی حق طلاق و مسافرت خارج از کشور بهت نمیده

آخه چرا؟من بهش گفدم میخوام با آرامش وارد زندگی شم که حق طلاق میخوام ولی اون میگه بهم بی اعتمادی نخواستی بمونی کنارم قبول میکنم

..
اینم بگم خیلی مهربون و آقاست همون کار کردنم میگه من راضیم خودم دو شیفت کار کنم تو توی آرامش باشی کلا ...

بستگی ب خودت داره

خودم ب شخصه دوسندارم بیرون کارکنم.تنهایی بیرون رفتنو دوسندارم.صندل بیرون نمیپوشم خوشم نمیاد.حق طلاق و حق خروج از کشورم نمیخام.اگ تو هم برات مهم نیس قبولش کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودت میدونی که میتونی با چنین آدمی واقعا سازش کنی و احساس خوشبختی داشته باشی؟!

یکی مثل من که ۲سال از دانشگاهشو شهر دیگه بوده، تو خوابگاه زندگی کرده، خونه مجردی داشته، سفر و تفریحاتم به جا بوده، از ۲۰ سالگی کار کرده. چنین شرایطی برای من مساوی با مرگه

پس من نمیتونم راهنماییت کنم. امیدوارم تصمیم درستی بگیری

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببخشید شوهرتان خودش خارج از کشور تنها میره مسافرت؟

بدون من نمیره یک یا دوبار مجبور شد کاری بره ک میخواست من همراهیش کنم ولی من موقع امتحانات دانشگاهیم بود

درضمن قبل عقد به من حق طلاق و حق حضانت حق تحصیل و تمامی حقوق رو دادن بدون اینکه من بخوام ازشون 

مادر خودمم تمامی حقوق رو داره 

همه مردا مثل هم نیستن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
پیش مشاورم رفتم گفت شما تو خط قرمزاتون تفاهم ندارین..

عزیزم من رشته ام روانشناسیه 

پارتنر شما شکاکه باهاش ازدواج کنی پدرت رودرمیاره رک گفتم

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ببین خودت میدونی که میتونی با چنین آدمی واقعا سازش کنی و احساس خوشبختی داشته باشی؟! یکی مثل من که ۲ ...

از اینکه کسی محدودم کنه متنفرممم دوسدارم با هم رفیق باشیم تا کسی بخواد رئیس بازی دربیاره

..