آلماجونی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 2163 عنوان تو رو خدا یکی بیاد بگه دور شکم جنین کم باشه چی میشه 56 بازدید | 5 پست وای چیکار کنم . خیلی خطرناکه ؟ تو راه بیمارستانم . یعنی بچه چه مشکلی داره . اگه کسی می دونه بگه لطفا حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 1402/06/07 | 11:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parhizkar عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 8049 هیچی نمیشه میخوای از پسرم عکس بفرستم سونو تشخیص نمیده بیخودی حرص نخور۴سال پیش استرس ب من وارد کرد عین شما ماشالله پسرم الان ۴سالشه هیچ مشکلی نداره یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👦
آلماجونی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 2163 هیچی نمیشه میخوای از پسرم عکس بفرستم سونو تشخیص نمیده بیخودی حرص نخور ۴سال پیش استرس ب من وارد کرد ... واقعا . خدا رو شکر . من یعنی دارم میمیرم از استرس . اخه الانم سونو گفت خونرسانی دچار مشکله . به شما هم همینو گفتن یا فقط دور شکمو گفت ؟ حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
parhizkar عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 8049 واقعا . خدا رو شکر . من یعنی دارم میمیرم از استرس . اخه الانم سونو گفت خونرسانی دچار مشکله . به شما ... ب من گفت برو مطب دکترت رفتم از استرس مردم تا رسیدم مطب دستگاه های قدیمی و آپدیتی ندارن ک گلم نگران نباش یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👦
آلماجونی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 2163 ب من گفت برو مطب دکترت رفتم از استرس مردم تا رسیدم مطب دستگاه های قدیمی و آپدیتی ندارن ک گلم ... مرسی خانومی . برام دعا کن . یعنی هر سری من رفتم سونو ، انقدر حالمو بد کردن که نگو حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
parhizkar عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 8049 مرسی خانومی . برام دعا کن . یعنی هر سری من رفتم سونو ، انقدر حالمو بد کردن که نگو نه دورت بگردم نگران نباش بچه ات صحیح و سالم میاد بغلت شماهم برا ما اقدامی ها دعا کن سر زایمانت یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👦