2777
2789
عنوان

بیاید ی لحظه

99 بازدید | 17 پست

بچه ها من چن روزی بود بیحال بودم دیشب ب مامانم گفتم بریم درمانگا حالم بده دگ...رفتیم ویزیت شدم و نسخه رو گرفتم اوردم دادم باجع ...بعد دختره داش با تلفن حرف میزد...بیتوجه برگه رو گرف و داش هم با برگه ی کار میکرد و هم با تلفنش حرف میزد...من گفتم گوشیو بزار کم

کنار کارتو بکن...عصبانی شد ک تو ب گوشی من چیکار داری من باید ی کد از دکتر بگیرم...بعد همزمان با اعتراض با تلفن درمانگا ب دکتر زنگ زد ک کد رو بگیره...ب اون طرف هم گف گوشی گوشی...دوباره ب من گف تو ب گوشی من چکار داری...بعد ب طرف گف بغدا بهت زنگ میزنم و کد رو گرف و صدام کرد و رفت مامانم نسخه رو گرف اورد

و دارو رو گرف داد اینیکی صندوقه گف ۱۱۸ تومن مامامانمم گف چقد گزون اگ کاور نگیرم هم همینقد میشه و خلاصه کارت کشید و کارتم موحودی نداش و اسنیکی کارتو دادم کشید

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره ب کارمند دیگ داش میگف فک میکنه انقد ویزیت داده باید پادشاهی کنه نمیدونم چی چی ک منم بلن گقتم اره من بودم گفتم( ک محل نذاشتن

رفتیم سرم رو بزنیم با خشم گف ببینم جا دارم

اونیکی اومد سرم رو بزنه مامانم گف امپولارو همه رو زدی سرم 

بعد ی حالت عصبی ب مامانم گف اره پ ن پ ریختم دور خودت چ فک میکنی این سوالو میپرسی 

منم گفتم امقد حرص نخور اروم باش نفست ب شماره افتاده خوبه دکتر نیسید انقد کلتس میزارید

بگید تقصیر من بود ک گقتم گوشیو بزار کنار؟

اقا وقتی مریضیم تورخدا توجه کنید

من الان دستم داره میلذزه اینو مینویسم

تهش ک مامانم گف ۵۲۰ تومن شد  همه دردام ریخ رو سرم چشامو بستم گریه کردم تا سرم تموم شه

بخاطر پول؟

منم ی هفتس کلا این دکتر اون دکتر نزدیک ۲ تومن خرج کردم 

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
تهش ک مامانم گف ۵۲۰ تومن شد  همه دردام ریخ رو سرم چشامو بستم گریه کردم تا سرم تموم شه

بعضیاشون شعور ندارن مخصوصا اگه بیمارستان دولتی باشه

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
بخاطر پول؟ منم ی هفتس کلا این دکتر اون دکتر نزدیک ۲ تومن خرج کردم 

کلا ۴۰۰ از حقوقم مونده بود انتظار داشم مثلت ۲۰۰ اینا شه

بخاطر پول ..بخاطر اینک چرا خودمو کنترل نکردم ب دختره گفتم گوشیو بزار کنار...روانم مریضه ...خیلی مشکلات هس ادم انکار مناظر ی جرقه اس بترکه...درمانگا خصوصیه

عزیزم ۵۲۰ تومن که فدای سرت. برای چی گریه کردی؟ سلامت باشی همیشه.

اون خانم کار خوبی نمی‌کرده که موقع کار با تلفن حرف میزده. شما هم حق داشتی اعتراض کنی. اتفاقا اعتراض نکردن‌های ماست که خیلی جاها کارو خراب کرده. خوب کردی اعتراض کردی. ولی توقع نداشتی که بگه چشم؟ معمولا آدمها وقتی بهشون ایراد بگیری خوب برخورد نمیکنن دیگه. یا باید خودتو برای دعوا آماده کنی، یا سیاست داشته باشی با یه لحنی تذکر بدی که طرف روش نشه چیزی بگه (ولی بازم باید آماده بحث باشی).

اتفاقا کار درستی کردی 

بخدا فقط ی جملهبا حرص و مریضی و رنگ پریدگی گفتم‌گوشیو بزار کنار کارتچ بکن...چجوری میخوای کد بگیری...چرا اینجورین همه جای دمیا ادب و احترام ...اینجا بااین حال باید خار زیرپاشونم بشیم...زمانی طول نکشیدا ولی من عصبی شدم...خب حداقل گوشیو بزار کنار باارباب رجوع ی ارتباظ چشمی بگیر 

عزیزم ۵۲۰ تومن که فدای سرت. برای چی گریه کردی؟ سلامت باشی همیشه. اون خانم کار خوبی نمی‌کرده که موقع ...

اخه من سیاست ندارم بعد خیلی عمیقا ادم‌درد کشیده ایم ...دیشب اخز خودمو متقاعد کزدم برم‌دکتر...تهش اینجوری برخوزپ کزدن...خیلی حساسم نمیدونم‌چزا...مثلا توقع داشتم احترام بزاره نسخه رو‌گرف سلام کنیم و ..