2777
2789

سلام من یه دوسالی  هست با یه گروه طبیعت گردی کوهنوردی اشنا شدم خیلی گروه خوبی دارن بعد 2سال که سرمربی گروه دنبال من بود وازمن خوشش اومده بود ارتباطمو شروع کردم باهاش چون میخواستم ببینم چه جور ادمی .حالا امروز بچه های گروه تویه پارک قرارگذاشتند همدیگرو ببین ایشون اصلا پارک دوست نداره منم گفتم نمیرم ولی وقت دندون پزشکی داشتم نزدیک اونجا بود رفتم اونا رو دیدم حالا میبینم از دیشب ناراحته الان بهم گفت نباید میرفتی من عادت ندارم غمامو به روی کسی بیارم ولی کارت اشتباه بود نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم کاش نمیرفتم چه جوری از دلش دربیارم

زن زندگی آزادی
چقدر لوسه حالا رفتی گناه ک نکردی  از الان پررو نکن طرفتو

اره ولی فک نمیکردم اینقد روم غیرتی بود  یکم خوشحالم یکم ناراحت  که ناراحتش کردم 

زن زندگی آزادی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ولی فک نمیکردم اینقد روم غیرتی بود  یکم خوشحالم یکم ناراحت  که ناراحتش کردم

این غیرت نیست عزیزم

نظر خودشو بهت تحمیل کرده و وقتی دیده دستورشو رعایت نکردی بهش برخورده 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

میدونی چرا انقدر ناراحت شده؟؟ چون فک کرده قراره بعده ازدواج هم خودسر و خود رای باشی و به عنوان شوهر حرفشو زیر پا بذاری. یکم ترسیده. بهش اطمینان بده که همچین آدمی نیستی. البته مستقیم اشاره نکنیا.

مثلا بگو نظر شما خیلی برام مهم هست و واقعا اهمیت میدم و... یموقع قضاوتم‌نکنی و... من فقط چون دکتر نزدیک پارک بود گفتم یه چند دقیقه ای هم یه دیدار داشته باشم هیچ قصد و منظور دیگه نداشتم ولی حق با شماست. وقتی به کاری تمایل ندارید نباید انجامش میدادم. ان شا الله من بعد دقتم رو روی این موارد بیشنر میکنم. همین و تمام

خیلی هم پر به پرش نده یابو برش داره. توضیح اینطوری بدی و اطمینان بدی از اون زنای خیره سر نیستی کفایت میکنه. باز اگر ناراحت موند دیگه مشکل خودشه که انقدر سختگیره و بخشش تو کارش نیست به نظرم تو ارتباط باهاش تجدید نظر کن و سمتش نرو و ارتباط نداشته باش تا خودش باز برگرده

این غیرت نیست عزیزم نظر خودشو بهت تحمیل کرده و وقتی دیده دستورشو رعایت نکردی بهش برخورده 

نه تحمیل کرده و نه دستور داده

مردا رو باید شان و حد و غرورشون رو حفظ کرد وگرنه تره هم برات خورد نمیکنن. پارکها محیط خوبی ندارن. قطعا غیرت هم بوده

نه تحمیل کرده و نه دستور داده مردا رو باید شان و حد و غرورشون رو حفظ کرد وگرنه تره هم برات خورد ...

این نظر شماست 

حتما مردای اطرافتون این حس رو بهتون منتقل کردن

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
میدونی چرا انقدر ناراحت شده؟؟ چون فک کرده قراره بعده ازدواج هم خودسر و خود رای باشی و به عنوان شوهر ...

ممنون عزیزم اره وقتی اینجوری گفت منم معذرت خواهی کردم نتمو هم خاموش کردم  که انلاین نباشم خودش بهم زنگ میزنه حتما اخه فک نمیکردم چیز مهمی باشه  اگه میدونستم اینجوری میشه اصلا نمیرفتم  اخه اون اصلا از محیط پارک خوشش نمیاد

زن زندگی آزادی
این نظر شماست  حتما مردای اطرافتون این حس رو بهتون منتقل کردن

نظر من نیست نظر روانشناس و مشاوره هاست

مرد رو نباید به پشمت بگیری . باید احترام و غرور و اقتدارشون رو حفظ کنی وگرنه ازت زده میشن میرن سراغ کسی که شان و شخصیت براشون قائله.و بهشون اقتدار میده

تیکه دوم حرفتون هم نشنیده میگیرم

این غیرت نیست عزیزم نظر خودشو بهت تحمیل کرده و وقتی دیده دستورشو رعایت نکردی بهش برخورده 

اخه دستور نداد منم قبل اینکه برم بهش زنگ زدم گفت برو  ولی احتمالا همون موقع ناراحت شده که رفتم بعدم که اومدم خونه فشارم افتاده بود رفتم درمونگاه بهش گفتم اونم بیشتر نارحت شد 

زن زندگی آزادی
ممنون عزیزم اره وقتی اینجوری گفت منم معذرت خواهی کردم نتمو هم خاموش کردم  که انلاین نباشم خودش ...

آفرین به درک و فهم و شعورت. قبل از ازدواج حتتتما کلاس شرکت کن کتاب بخون. یعنی اقتدار بدی به مرد و غرورش رو حفظ کنی و احترام بذاری میشه شاهزاده با اسب سپید

البته بگم جوری هم نشه که بشی غلام حلقه بگوش. در عین سیاست و کیاست کارت رو پیش ببری. هم خودتو مهم جلوه بده برا خودتم ارزش قائل باش هم به اون اقتدار بده ازش تعریف کن بهش غرور بده ببین چجور رام بشن.

زن باید قله اورست باشه ولی قابل دسترسی باشه. در واقع اورست قابل فتح. این زن رویایی مردهاست

آفرین به درک و فهم و شعورت. قبل از ازدواج حتتتما کلاس شرکت کن کتاب بخون. یعنی اقتدار بدی به مرد و غر ...

ممنون عزیزم چقد قشنگ میگی دلم اروم شد  اخه تاحالا همچین موردی برام پیش نیومده بود بدم از این بچه سوسولا نیست که قهر کنه اینا فقط اشتباهم رو بروم اورد و من خوشحالم که دوستم داره وبراش مهمم

زن زندگی آزادی
ممنون عزیزم چقد قشنگ میگی دلم اروم شد  اخه تاحالا همچین موردی برام پیش نیومده بود بدم از این بچ ...

خواهش میکنم. بذار رو تجربه ۱۰ سال همسری و مادری😁

تجربه ارتباط با مرد و زندگی مشترک رو نداشتین طبیعیه. ولی حتتتما اطلاعاتتون رو ببرین بالا. تو ایتا کانال همسرداری زیاد هست. البته که هنوز ازدواج نکردین اما خوندنش خالی از لطف نیست کمکتون میکنه. 

خواهش میکنم. بذار رو تجربه ۱۰ سال همسری و مادری😁 تجربه ارتباط با مرد و زندگی مشترک رو نداشتین طبیع ...

مرسی بهار جوون خودش زنگ زد گفت کجایی از صبح چرا نتت خاموشه گفتم همینجوری فهمید ناراحتم گفت من هیچ وقت هیچ چیزیو بهت تحمیل نمیکنم ولی کاش قبلش میگفتی چون دلت میخواست بری ولی تو همون موقع که زنگ زدی تصمیمتو گرفته بودی بری و من نتونستم بهت بگم نرو  دیگه باهم اشتی کردیم منم معذرت خواهی کردم کلی ازش مرسی عزیز دلم

زن زندگی آزادی