2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه دارو باید برای شوهرم بگیریم داریوش تموم شده یک و نیم پولشه. اگه باردارم میخوام دیگه نگیره

ماهم داروهای گروهی برا شوهرم می‌خریم ولی واقعن سخته بعضی وقتا دیگ نمی‌تونیم بخریم ...براماهم دعا کنید دوستان

کاربر خانوم هستم😌...برای سلامتی امام زمان (عج)صلوات 
بعد این همه سال عجله نداشته باشم؟ بخاطر دارو میگم بالا نوشتم

دو روز دارو رو نخوره چیزی نمیشه 

آخه عزیزم بی بی آنقدر زود مشخص نمیکنه حداقل باید وایستی روز موعدت بزاری

درکت میکنم چون خودمم ۶ سال درگیر دکتر بودم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
دو روز دارو رو نخوره چیزی نمیشه  آخه عزیزم بی بی آنقدر زود مشخص نمیکنه حداقل باید وایستی روز م ...

آخه به شوهرم نگفتم که ممکنه باردار باشم الکی دلشو خوش نکنه بعد نباشم. میخواد امروز بره بخره. نمیدونم بهش بگم یا نه

یه صلوات مهمونم کنید
دارم دیوونه میشم استرس گرفتم. صبح زود رفتم بی بی چک خریدم

یکم آروم باش

الان حتی اگه ازمایشم بدی بتات حتما پایینه هی میفرستن واسه تکرار هر ۴۸ ساعت یکبار 

آخه به شوهرم نگفتم که ممکنه باردار باشم الکی دلشو خوش نکنه بعد نباشم. میخواد امروز بره بخره. نمیدونم ...

آزمایشگاه نزدیکتون نیست؟

برو ی آزمایش بده اگه باردار باشی الان باید تیتر بتات بین ۳۰ تا ۶۰ باشه متوجه میشی ک بارداری

یکم آروم باش الان حتی اگه ازمایشم بدی بتات حتما پایینه هی میفرستن واسه تکرار هر ۴۸ ساعت یکبار 

مرسی عزیزم که بهم آرامش میدی. نمیدونم چیکار کنم. شکمم درد داره ولی لک نشدم. قبلا 5روز جلوتر لکه بینی داشتم

یه صلوات مهمونم کنید
مثبتی عزیزم مامان شدنت مبارک باشه 😍 تو همون یه دقه اول دو خط شد ؟

نه اصلا معلوم نبود شیشه ی روشو برداشتم دیدم یه خط کم رنگ داره ولی صورتی نیستا سفیدم نیست

یه صلوات مهمونم کنید
مرسی عزیزم که بهم آرامش میدی. نمیدونم چیکار کنم. شکمم درد داره ولی لک نشدم. قبلا 5روز جلوتر لکه بینی ...

نمیدونم چرا

ولی حسم بهم میگه بارداری 

درضمن دو روز زودتر گذاشتی و هاله داره هرچند کمرنگ نشونه خوبیه

آزمایشگاه نزدیکتون نیست؟ برو ی آزمایش بده اگه باردار باشی الان باید تیتر بتات بین ۳۰ تا ۶۰ باشه متو ...

انقدر استرس گرفتم میترسم برم دوباره بگن مشکوک یا منفی نمیدونم. نمیتونم هم به شوهرم بگم. تا بعدظهر باید بریم

یه صلوات مهمونم کنید