2777
2789

پیرو تا پیکهای قبلیم اگر در جریان هستین شوهرم بازنشست وتو خونه هست آدم بی مسولییتی هم هست دنبال کار نمیره من مودم گفتم برم دنبال رشته رنگ مو کراتبن مو یاد بگیرم وکار کنم اما از یک طرف دخترم ۷ سالشه امسال میره کلاس اول میترسم تنهاش بزارم وضربه بخوره نمیدونم چکار کنم بچه ها کمکم کنین برم دنبال این کار یا بزارم کنار سنم هم ۴۱ سال هست

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو عزیزم وقتتو تنظیم کن که به بچت هم برسی. ضمنا وقتی شما وقت پره وظیفه پدرشه که درساشو باهاش کار کن ...

همون دیگه میدونم قبول نمکنه نهایت بچم میفرسته خونه مادر شوهرم یا جاریم چون تو یک ساختمون هستیم

من باشم نمیرم تو که تا الان ساختی یکی دوسال دیگه روش .....تا دخترت یه کم بزرگتر بشه بعد 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
من باشم نمیرم تو که تا الان ساختی یکی دوسال دیگه روش .....تا دخترت یه کم بزرگتر بشه بعد 

اتفاقا مادرمم همینو میگه میگه نرو بزار شوهرت مجبور شه خودش بره کار پیدا کنه چرا تو خودت وبچت اذیت کنی