2777
2789
عنوان

دوستان شما جای من باشین دست به اینکار میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا مادرمم همینو میگه میگه نرو بزار شوهرت مجبور شه خودش بره کار پیدا کنه چرا تو خودت وبچت اذیت کن ...

دقیقا همینه ..... بعدم از اینسن دخترتو ببری سالن کلی حرف یاد میگیره که خدا نکرده دچار بلوغ زودرس میشه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
دقیقا همینه ..... بعدم از اینسن دخترتو ببری سالن کلی حرف یاد میگیره که خدا نکرده دچار بلوغ زودرس میش ...

اره دیگه به این فکر نکرده بودم 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
اره دیگه به این فکر نکرده بودم 

تربیت بچه هامون خیلی مهمتره عزیز ..... پول نباشه غصه نون همون روز رو داری ولی امان از بچه نااهل که تا عمر داره آدم وبال گردن میشه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
تربیت بچه هامون خیلی مهمتره عزیز ..... پول نباشه غصه نون همون روز رو داری ولی امان از بچه نااهل که ت ...

اره چه حرف قشنگی زدی واقعام همنطوره ممنون

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
همون دیگه از یک طرف دلم نمیاد میگم گناه داره 

چون من دخترم پارسال اولی بود میگم میدونم بچه بهت نیازداره باید پابه پاش انگاری درس بخونی چون اگه بذاری به حال خودوهمش معلم بچه دانش آموز ضعیفی میشه کنارمعلم شماهم بایدبه دخترت یادبدی

خدایا میشه دست خالی ازدرخونت نرم خیلی دل شکسته ام 

خب کتاب دفترشم می‌بری میگی یه گوشه بشینه مشغول باشه،اسباب بازی هم ببر

عزیرکلاس اولی کندنویسن اون طفلی بتونه مشقشوبنویسه خیلی کارکرده اونطوری بچه حواسش پرت میشه ازدرسشم عقب میفته

خدایا میشه دست خالی ازدرخونت نرم خیلی دل شکسته ام