2777
2789

پیرو تا پیکهای قبلیم اگر در جریان هستین شوهرم بازنشست وتو خونه هست آدم بی مسولییتی هم هست دنبال کار نمیره من مودم گفتم برم دنبال رشته رنگ مو کراتبن مو یاد بگیرم وکار کنم اما از یک طرف دخترم ۷ سالشه امسال میره کلاس اول میترسم تنهاش بزارم وضربه بخوره نمیدونم چکار کنم بچه ها کمکم کنین برم دنبال این کار یا بزارم کنار سنم هم ۴۱ سال هست

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو عزیزم وقتتو تنظیم کن که به بچت هم برسی. ضمنا وقتی شما وقت پره وظیفه پدرشه که درساشو باهاش کار کن ...

همون دیگه میدونم قبول نمکنه نهایت بچم میفرسته خونه مادر شوهرم یا جاریم چون تو یک ساختمون هستیم

من باشم نمیرم تو که تا الان ساختی یکی دوسال دیگه روش .....تا دخترت یه کم بزرگتر بشه بعد 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
من باشم نمیرم تو که تا الان ساختی یکی دوسال دیگه روش .....تا دخترت یه کم بزرگتر بشه بعد 

اتفاقا مادرمم همینو میگه میگه نرو بزار شوهرت مجبور شه خودش بره کار پیدا کنه چرا تو خودت وبچت اذیت کنی