2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش با سیاست رفتار میکردی ... من اگر بودم واکنشی نشون نمیدادم سکوت میکردم و نشون میدادم به همسرم جایگاه من جایگاه خاصیه دست دادن به زنی که قبلا بهش علاقه داشته نمیتونه باعث بشه من نسبت ب خودم و جایگاهم حس بدی حتی بگیرم

خدایا منو ببین ! 🥺💔

اولا دست دادن برعکس بعضی ها که پیشرفت وکلاس میدوننداول هرنوع بدبختی هست مخصوصا درموردشما.....

ولی کارشماهم اشتباه بوده وکه با ناراحتی وقهرعکس العمل نشون دادید باید با صحبت کردن وتذکردادن شوهرتون روادب میکردی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من خودم با آقایون دست میدم و نزدیکانم همینطور، تو نسل جدید این چیزا معنایی نداره 

نگفتم وجود نداره

گفتم تو فرهنگ ما ایرانی ها عادی نیس

شما و یه عده این کارو میکنین ولی خیلی ها هم هستن که نمیکنن و بد میدونن، و اگرم انجام میدن مثل استارتر به مشکل بر میخورن

پس وقتی تو یه جامعه عمومیت مردم انجامش نمیدن یعنی عادی نیس

اقوام ما خیلی رو دست دادن حساس نیستن و باهمه دست می‌دادیم

ولی خودم بزرگ شدم ترجیح دادم مذهبی باشم و با آدم مذهبی ازدواج کردم

الان نه خودم با نامحرم دست میدم و نه اگه همسرم دست بده خوشم میاد

چون میتونستم با خواستگار پولدار ازدواج کنم،ولی ترجیح دادم همسرم رو بعضی چیزا مقید باشه،پول هم نداشت اشکال نداره

حالا بستگی به شما داره،اگه کلا رو دست دادن حساس هستین،باید به همسرتون بگید با نامحرم دست نده من حالم بد میشه،اگه حساس نیستین،اون اجازه داره به هرکسی دست بده

نمیشه بگی من از فلانی بیزارم به اون دست نده،بقیه اشکالی نداره

سری بعد متوجه میشی یه خانوم خیلی برا همسرت عشوه اومد و میخواد رابطه ای باهم داشته باشن،احساس خطر میکنی و میگی چرا به این دست دادی و ....

همسرت گیج میشه حالا اون اولی رو ول کردی چسبیدی به این؟

تکلیفت رو با خودت روشن کن،بعدش همون رو به همسرت انتقال بده

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
اقوام ما خیلی رو دست دادن حساس نیستن و باهمه دست می‌دادیم ولی خودم بزرگ شدم ترجیح دادم مذهبی باش ...

😐ما کلا به کسی دست نمیدیم بقول شما به یسری چیزا مقیدیم

منوهمسرمو نی نیمون