2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا که حاجتم بده🥺بخدا خستم شد از نذر و نیاز به عقد میرسه خراب میشه

دستشون بکشنه هرکی نوشته انشالله خیر نبینن    نماز حضرت فاطمه زهرا رو بخون برای باطل شدن سحر و جاو اولش پریود میشی برای اینک جنا نزارن  نماز بخونی ولی اهمیت نده بخووونش   سعی کن یک ماه بخونیش 

صوت بقرع رو گوش بده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
دستشون بکشنه هرکی نوشته انشالله خیر نبینن    نماز حضرت فاطمه زهرا رو بخون برای باطل شدن سح ...

بخدا همه کار کردم😭امرو موکل حس کردم تو خواب داره بم تجاوز میکنه بزور خودم کشیدم ازش..‌ بدبختی دارم دور از جونت

ایقد نگاه گنبد کردم و نشد ولی انشالا این سری بشه

امیدتون از دست نده  نماز امام زمان همونی ک صدتا ایاک نعبدو داره اونو بخوت هر سع شنبها و جمعهااا از اقا کمک بخاه  حتما صداش کن   ذکر یاصاحب زمان ادرکنی رو زیاد یگوووو   

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
دستشون بکشنه هرکی نوشته انشالله خیر نبینن    نماز حضرت فاطمه زهرا رو بخون برای باطل شدن سح ...

یعنی چجوری؟ میشع بیشتر توضیخ بدی؟ حتی اگه پریود شدیم بازم بخونیم؟ این فقط برای طلسم بستن بخته یا هر طلسمی؟

بخدا همه کار کردم😭امرو موکل حس کردم تو خواب داره بم تجاوز میکنه بزور خودم کشیدم ازش..‌ بدبختی دارم ...

شبا میخابی سه تا ایت الکرسی و چها قل بخون اذیتت نمیتونن بکنن  با وضو بخاب