2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری رو بخاطر شیفتش خیلی ها دوست ندارن 

بازم ببین خودت به کدوم علاقه داری 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بستگی ب خودت داره

پرستاری میتونی مهاجرت کنی،حقوقش بیشتره،شیفت شب داری،و تعطیلی ب اونصورت نداری

فرهنگیان نمیشه مهاجرت کرد،حقوقش کمتره،تعطیلاتت زیاده،از نظر پوشش باید یکم مراعات کنی،تایم کاریتم تو روزه فقط

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

مونده به کدوم علاقه داشته باشی پرستاری خب حقوقش خوبه ولی کارشم سخته شیفت شبو کلااااا...

فرهنگیان عالیه از هر لحاظ حقوقشم بد نیست برا خانم خوبه

ولی خب روحیه خاصی میخواد

مونده به خودتو علاقه ت 

من فرهنگیان خوندم دخترعمه ی همسر م پرستاری

درسته برا خودش شاسی اینا خریده ولی من یه ماشین ایرانی

ولی همیشه به من میگه خوش به حالت 

میناله از شیفت شب با وجود بچه 

اونروز مراسم داشتن چشماش کاسه خون بود میگفت ۴۸ ساعت شیفت بودم

تو اکثر مراسما خسته میشینه دیگه نمیدونمویژگی خ.دسه یا از کارشه چون قبل اینکه پرستار بشه ندیده بودمش که

مونده به کدوم علاقه داشته باشی پرستاری خب حقوقش خوبه ولی کارسم سخته شبفت شبو کلااااا... فرهنگیان ...

علاقه ک به هر دو دارم 

خودم ک میخاستم بمونم پشت کنکور ولی خانوادم میگن انتخاب رشته کن حیفه 

مصاحبش سخته؟