2821
2789
عنوان

خیلی هورمون هام قاطی شده😑😂

201 بازدید | 6 پست

شما هم بارداری اینجور بودین؟!

همش احساساتم متفاوته 

دارم با خودم مبارزه میکنم افسردگی نگیرم

امشبم شوهرم دیر میاد دلم براش تنگ شده ناراحتم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

من همیشه عصبی و زودرنجم واسه یه تیر ماهی هرمون بارداری و پریودی و هرمون قاطی وجود نداره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

خودم که هنوز سعادت بارداری و مادر شدن نداشتم 

اما دوستم همینطوری بود حتی گاهی واسه ترک دیوار گریه میکرد میگفت تو طول روز چندین بار فازم عوض میشه گاهی خوشبخت ترین زن بودم گاهی بدبخت و بیچاره و....

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

... و امید سرمایه ی آدمیست💚 🍃 از درگه همچو تو کریمی هرگز، نومید کسی نرفت و من هم نروم..🌱🤲 با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من همیشه عصبی و زودرنجم واسه یه تیر ماهی هرمون بارداری و پریودی و هرمون قاطی وجود نداره

😵‍💫

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
خودم که هنوز سعادت بارداری و مادر شدن نداشتم  اما دوستم همینطوری بود حتی گاهی واسه ترک دیوار گ ...

انءشاالله عزیزم به زودی دامنت سبز بشه

منم اینجوری شدم چند روزه 

انءشاالله عزیزم به زودی دامنت سبز بشه منم اینجوری شدم چند روزه 

ممنونم دوست عزیز

ان شاالله نی نی رو بسلامت بغل کنی😍

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

... و امید سرمایه ی آدمیست💚 🍃 از درگه همچو تو کریمی هرگز، نومید کسی نرفت و من هم نروم..🌱🤲 با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

منم اینطوری شدم ی لحظه انقدررررررررر دلم واسه شوهرم تنگ میشه و عاشقشم دوباره چند لحظه بعد یاد ی چیزی میوفتم دلم میخواد دعوا راه بندازم😂مثلا الان داریم می‌خوابیم بغلش میکنم بوسش میکنم صبح ک بیدار میشم مثل چی پاچه میگیرم😂اصن خودم موندم چرا اینطوری شدم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792