2777
2789
عنوان

من هزار جور فکر و خیال دارم شما چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم 

نزدیکا عقد داداشمه تالار گرفتیم یه ۵۰ میلیونی کم داریم

حالا عروسمون زنگ زده به مامانم که هفته بعد مامانم اینا میان شیراز شمام باید بیاین که من برم لباس انتخاب کنم

مشکل پول لباس نیستا

یکی اینکه مامانم کمر درد و اینا داره نمیتونه زیاد سر پا وایسه اونم نظر خودشه رو سلیقه مامانم ورنمیداره که حضور مامانم لازم باشه

این مدتم همه کارارو مامانم انجام داده اونا نبودن اینجا دیگه خستشه

بعدم میگه خسته شدم از بس دعوتشون کردم خرجشونو دادم هر کی یه عروسی میگیره دو دفعه میره میاد تمومه من ۴ ساله دارم مهمونی میدم😅 اگه برن مامانم باید غذا درست کنه و ...

البته بنظرم الکی خودشو اذیت میکنه بیشتر چشم بد ازشون ورداشته خوشش نمیاد این همه رفت آمد حوصله نداره

من ملاتونین خوردم تاپیر داره؟

اینو شنیدم‌ولی نخوردم. نمیدونم چطوره. کلونازپام دیازپام وآلپروزام رو تاحالا تجویز کردن.

فقط سعی کن  دائمی نباشه چون واقعا رو حافظه ومغز اثر بدی میزارن به مرور وفراموشی میارن . 

از گلاب وسنبل الطیب وگل گاو زبون و اسطوخودوس ...استفاده کن .

من که اصلا تو طول روز نمیخوابم. ولی باز به سختی شبا میخوابم..

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

ب این فک میکنم پنج سال تمام قرص و دارو و دکتر و جراحی رفتم اما نمیتونم از بینی راحت نفس بکشم شده واس ...

چرا عزیزم بعد عمل زیبایی اینجوری شدی؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
درسته همه مشکل دارن اما بزرگترین مشکل اخلاقی خودم اینه ک من زیادی تو زندگی مسعولیت پذیرم و به همه چی ...

منم مشکلم همینه شوهرم تا داشت خرج میکرد به فکر زندگی خودمون نبود فقط میداد به خونوادش زندگیمون عقب افتاد الان حسرت همه چی تو دلمه نه وسایل آنچنانی نه دیگه پول رهن خونه داریم با هیچکس دلم نمی‌خواد رفت و آمد کنم افسرده شدم صورتم داغون شده موهام دارن سفید میشن بنظرم اینجور آدما به درد زندگی نمیخورن اگه جوونی و میتونی خودتو نجات بده فقط. مثل من چند وقت دیگه میشی یه آدم استرسی فشار خونی که هر روز یه چیزیته عمر و جوونیتو می‌ذاری به پاش بعد هم ازت طلبکاره

قبلش هم مشکل داشتم بعدش شد چندین برابر  نفس راحت واسم شده آرزو کاش خدا واسم معجزه کنه....

انشائ الله هر چ زودتر خوب میشی گلم نگران نباش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من ترانکوپین میخورم البته منم‌گاهی نه همیشه وقتی فکروخیال داشته باشم؛یا وقتایی که فرداش کارمهمی دا ...

برادر منم سه ماهه ترانکوپین براش تجویز شده .یکی اینجا گفت خیلی رو مغز اثر بد میذاره وعقلو زائل میکنه !  دکتر برای افکار مثبت یکبار براش تجویز کرده بود این سری رفته گفته فقط همون حالمو بهتر می‌کرد باز همونو مصرف داره.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

منم مشکلم همینه شوهرم تا داشت خرج میکرد به فکر زندگی خودمون نبود فقط میداد به خونوادش زندگیمون عقب ا ...

ن فداتشم نمیتونم طلاق بگیرم یک سال بعد ازدواجمون بخاطر خیانتش افتادم دادگاه دربدر دادگاههارو رفتم اخرش بابام زنگ زد گفت جلو نامادری طلاق بگیری توخونه ی من جانداریاحواستو جمع کن خودت بچه طلاقی حرف ازطلاق نزنی بشین ادمش کن الان ۸سال میگذره سوختم ک سوختم

بخیال پس من تمرکز ندارم اصلا اینارم بخورم دیگه واویلا

دوهفته گفت بخور وقطعش کن  .گاهی برای تنظیم بد نیست. 

یا شبایی که فکروخیال هجوم میاره.   

ن فداتشم نمیتونم طلاق بگیرم یک سال بعد ازدواجمون بخاطر خیانتش افتادم دادگاه دربدر دادگاههارو رفتم اخ ...

آخی عزیزم منم اوضاع بهتری نداشتم بابام اوضاع مالی خوبی نداشت و نداره داداشامم از بابام بدتر هیچ پشت و پناهی نداشتم امیدوارم دختری که پشت و پناه نداره ایشالا دیگه خدا رو دنیا نیاره