2777
2789
زود پزبرقی زمان بهش‌میدی وقتی تایمش‌تموم بشه یه ۱۰دقیقه ای باید صبر کنی تاخودش هوارو ازاد کنه یاخودت ...

خسته شدم انقدر غذا سوزوندم😩

کار دارم.میرم بیرون میام بی غذا میمونم.میرم حتما میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم انقدر غذا سوزوندم😩 کار دارم.میرم بیرون میام بی غذا میمونم.میرم حتما میگیرم

عزیزم...کار خوبی میکنی خیلی کار کردن باهاش راحته.ببین دی جی کالام داره چون قبلا داشت اونجارو هم‌نگاه کن یا از شرکتش بگیر هرمارکی خواستی بگیری البته....پیشاپیش مبارکت باشه

عزیزم...کار خوبی میکنی خیلی کار کردن باهاش راحته.ببین دی جی کالام داره چون قبلا داشت اونجارو هم‌نگاه ...

قربون محبتت درد کمرم میزنه تو پام.دیگه توان ندارم.بعضی وقتا نفرین میکنم تمام کارای اشپزخونه رو‌ک تمونی ندارن

پلوپزم یکسره به راهه.شوهرم هی غر میزنه

ببین یا باید مصرف گاز داشته باشی یا برق...من مصرف گاز ندارم فقط در حد کتری برای چای هست.چون چای ساز استفاده نمیکنم فقط دکوره بزام خوشم‌نمیاد ...زدم تو کار برق .شمام از گاز استفاده نکن.فقط کافیه یکبار تمام امورات خونه و بسپاری به مرد...بخدا کمر خم‌میکنن زیرش.بعد حالا غرغرم‌میکنن...بیخیالش توجه نکن

بله خدارو شکر.یکی‌که جهاز خودمه.یکیشم ۲سال پیش دوباره خریدم داشته باشم ازش ازبس خوبه.اردیبهشت از چاب ...

سلام . میشه لطف کنید عکش زودپزتون رو بزارید . داداشم چابهاره میخوام بگم از همونجا برام بخره . چند ساله میخوام بخرم باز پشیمون میشم و میمونه ایندفعه گفتم باید بخرم . خواهش میکنم عکسشو بزارید یا مشخصات کاملشو 

🖤🖤🖤🖤