2777
2789
سلام . میشه لطف کنید عکش زودپزتون رو بزارید . داداشم چابهاره میخوام بگم از همونجا برام بخره . چند سا ...

سلام عزیزم.چابهارم داره باید برن منطقه.اسم‌پاستژشو یادم‌رفته چی بود مامانم مجددا بعد از ماه رمضون خرید ۳۲۰۰ت.جیپاس استیله تایمری سوپاپو دسته ی روی درش مشکیه...شماسرچ کن تو گوگل یا دیوار بزن زودپز برقی جیپاس براتون میاره ۸نفره دارم مثلبرای ۱۰نفرداخلش میشه قرمه سبزی درست کرد...عکس‌چجوری‌میذارن بگید اگر تونستم براتون بذارم....یا درخواست دوستی بدید ایدیمو بدم تو تلگرام براتون بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همینه.برای من اینه.خیلی خوبه.یدونه برای حهازم دارم.یکی دیگه میخواستم بگیرم دیجیتالی ولی پشیمون شدم بازم بزای خودم از همین گرفتم...من که خیلی راضیم.دیشبم جاتون خالی خورشت بامیه داخلش درست کردم

بله همینه.برای من اینه.خیلی خوبه.یدونه برای حهازم دارم.یکی دیگه میخواستم بگیرم دیجیتالی ولی پشیمون ش ...

ممنون دوستم . 

زن داداشم کپ همینو داره فقط یه بار استفاده کرده برای قورمه سبزی گفت بعد یه ساعت نپخته اعصابم خورد شده گذاشتم تو کارتن و دیگه استفاده نکردم برای همین مردد شدم  . 

برای شما گوشت گاو چند ساعت طول میکشه بپزه ؟

🖤🖤🖤🖤
ممنون دوستم .  زن داداشم کپ همینو داره فقط یه بار استفاده کرده برای قورمه سبزی گفت بعد یه ساعت ...

بستگی‌به لوبیا داره.من لوبیارو جدا میذارم‌داخلش میپزه...خب دیرپزه یکم.بعد که لوبیا پخت میذارمش‌کنار 

سبزی و گوشتو میذارم‌تقریبا ۵۰دقیقه که درست میشه بعد لوبیارو قاطیش‌میکنم با لیمو البته داخل لیمو رو میریزم‌۱۰دقیقه که لیمو به خوردد خورشت رفت خاموش‌میکنم.فقط یادت باشه وقتی یخ بندازی داخل قرمه سبزی روغن‌زیاد میندازه و خوشگلتر میشه

.ولی مامانم همه رو باهم‌میریزه یعنی‌وقتی گوشتو میازو داخلش تفت داد باقی موادو میریزه میداره روی ۹۰دقیقه یعنی تایمرو تااخر میزنه

بستگی‌به لوبیا داره.من لوبیارو جدا میذارم‌داخلش میپزه...خب دیرپزه یکم.بعد که لوبیا پخت میذارمش‌کنار& ...

اهان . خیلی ممنون عزیزم

لطف کردی اینقدر قشنگ توضیح دادی ان شاءالله که همیشه سلامت باشی 

🖤🖤🖤🖤
اهان . خیلی ممنون عزیزم  لطف کردی اینقدر قشنگ توضیح دادی ان شاءالله که همیشه سلامت باشی

فداتشم عزیزم پیشاپیش‌مبارک  باشه امیدوارم به دل خوش ازش استفاده کنی و کیفشو ببری