2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم مارک جی پاس داره خیلی راضیه چند سال هست مدام استفاده می کنه و عصای دستشه البته میگه کارتون سفید خوبه کارتون آبی تقلبیه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
چندساله دارید؟ توش گوشت چقد طول میکشه کامل بپزه؟

من خودم ۵ساله دارم .مامانمم حدودا ۱۰سالی هست خیلی خوبه .ببین بستگی بخودت و اون گوشت داره.زودپزمون تایمر داره مامانم روی نیم ساعت یا ۳۵ دقیقه میذاره ولی من بیشتر میذارم.سیبزمینی تو ۱ربع تا ۲۰دقیقه.مرغ نیم ساعت.عدس ۱ربع...

گوسفندی تقریبا چل دیقه و گوشت گاو رو میزارم رو یک ساعت و خورده ای

چخوب پس مثل زودپز غیر برقیزود میپزونه😁

همینجوری ولش میکنی خودش مثلا بعد از اینکه صوتش درومد کم میشه؟دیگه نمیخواد کنارشوایسی؟

چخوب پس مثل زودپز غیر برقیزود میپزونه😁 همینجوری ولش میکنی خودش مثلا بعد از اینکه صوتش درومد کم میش ...

نه فقط میزنی به برق درشو خوب میبندی هر تایمی که بخوای وارد میکنی سرساعتش خودش قط میکنه باید بزاری هواش خارج شه بعد درشو باز کنی. کلا کم خطره و خیلی راحته ۱۲کاره ام هس تو نت سرچ کن ببین

چخوب پس مثل زودپز غیر برقیزود میپزونه😁 همینجوری ولش میکنی خودش مثلا بعد از اینکه صوتش درومد کم میش ...

زود پزبرقی زمان بهش‌میدی وقتی تایمش‌تموم بشه یه ۱۰دقیقه ای باید صبر کنی تاخودش هوارو ازاد کنه یاخودت میتونی سوپاپشو بدی بالا تاهواش خارج شه بعد درش بازمیشه.خیلی خوبه تایم‌میدی میری بکارات میرسی بعد غذات اماده ست 

عه پس کار میکنه ده سالم

بله خدارو شکر.یکی‌که جهاز خودمه.یکیشم ۲سال پیش دوباره خریدم داشته باشم ازش ازبس خوبه.اردیبهشت از چابهار دوباره مامانمم خرید ۳میلیونو ۳۰۰.الان ۲تا داره ازش.