2777
2789
عنوان

امشب در خونه زنش دیدمش ...

540 بازدید | 18 پست

چقدر سخته علاقه یک طرفه

امشب  باز ماشینش دم خونه زنش دیدم این موقع شب پیش زنشه حتما خیلی حالش خوبه و خوشبخته 🥲💔

تازه ۱ ماه گذشته از ازدواجش ولی خیلی خودمو باختم 

تو این مدت اصلا نرفتم سمت مغازش که نبینمش ،

نمیدونم وقتی دیدمشون باهم چیکار کنم؛ اما احساس میکنم وقتی ببینم قلبم انگار میفته میشکنه همونجا وسط خیابون 😔

#جهت_دردل 

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونست دوسش داری؟

اره چندسال پیش بهش گفتم پسم زد 

سلیقش نبودم چون چادری بودم چون مذهبی بودم چون ...😊

الان یکی گرفته کاملا برعکس من ، من نمیدونم کی هستن اما همه میگن حیف تو 

چه فایده قلب من که دیگه قلب نمیشه😔

اره چندسال پیش بهش گفتم پسم زد  سلیقش نبودم چون چادری بودم چون مذهبی بودم چون ...😊 الان یکی ...

وای..

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
اره چندسال پیش بهش گفتم پسم زد  سلیقش نبودم چون چادری بودم چون مذهبی بودم چون ...😊 الان یکی ...

قسمتت نبوده خودتو جمع کن اگه خوب بود خدا خودش جورش میکرد همینکه از چادری خوشش نمیاد فک کن دیگه چیه 

جان عمت لایک نکن🥴نی نی یار جرا زرتو زرت تعلیق میکنی با خط شوهرم اومدم😐 میشه برای سلامتی آقا امام زمان یه صلوات بفرستی؟
فراموش می‌کنی صدرصد  فقط دیدی یه موقع چراغ سبز نشون ندی  چون اون که دیگه شمارو نمی ...

چراغ سبز؟

۱۱ سال عاشق بودم هربار دیدمش سرم انداختم پایین که چشمم به چشمش نیفته فکر میکردم  دختر سنگین رنگین میخواد و از اینکه تو ۱۶ سالگی و اوج حماقت بچگی و خامی اعتراف کردم بدش اومده

ولی حالا فهمیدم دوس دختر داشته و همونو گرفته .. 

و زنشم دختر آزادی بوده