2777
2789

دیشب خانواده همسرم مهمونمون بودن. برای اولین بار مادرش چند بار رفت تو اتاق خواب و اومد بیرون. برام خیلی عجیب بود.‌حالا از صبح ی دعوای شدید کردیم. الآنم قهریم. همش میگم نکنه ی وردی چیزی خونده. حالا بنده خدا درسته زیاد از من خوشش نمیاد ولی فکرم نمیکنم اهل دعا و اینا باشه. از بس اینجا گفتن همش مشکوکم😔😔😔

خدا عقلت بده

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه شماهم هرکاری میکنید بندازید گردن نی نی سایتی ها🤣💔

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تقصیر نی نی سایت نیس، شما خودتون شخصیت ثابتی ندارین و متزلزلین

مگه خدا به هممون عقل نداده؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

خب وقتی میبینی حرفای دیگران روت تاثیر میزاره نیاتو تاپیکای مشکوک.بیشتر برو تاپیکای انرژی مثبت وفان واین چیزا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

تلقین نکن وگرنه هر روز همین میشه کارت و فکر میکنی دعا و این چیزاست

* کاش میشد سر تموم این سخنرانهای انگیزشی رو کرد زیر آب ، بعد در حالیکه دارن "خفه" میشن بهشون گفت : فقط مثبت فکر کن ...*

دیوونگی محض اینه ک از غیر متخصص(,با عرض معذرت از نی نی سایتا) کمک بگیری و تو زندگیت اعمال کنی

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...