2777
2789
عنوان

رفتار زشت دخترعمم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه سکوت کردی بزرگواریتو میرسونع ولی از این به بعد باهاش برخورد کن حد خودشو بدونه

وای اصلا قانع نمیشه فکر میکنه هرچی خودش میگه درسته و هرچی من میگم اشتباه خیلی با من در رقابته

وای اصلا قانع نمیشه فکر میکنه هرچی خودش میگه درسته و هرچی من میگم اشتباه خیلی با من در رقابته

پس ولش کن تو راه خودتم برو اهمیت نده بش بیشتر میسوزه😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂
بهترین کارو کردی چون خودش از حسودی در حال انفجار بود  یه لبخند هم بزنی بیشتر میسوزه

اره قشنگ معلوم بود حسودیش شدع حالا اون بازیگرم همچین خیلی قشنگ نیست منم خیلی قشنگ نیستم معمولیم

لِوِلتو نیار پایین با جواب دادن جوری رفتار کن ک اصن مهم نیست برات چی میگه بخند. خودتو بزن ب نشنیدن ...

عه چه جالب ازین به بعد استفاده کنم😅ولی جلو همه بلند بلند میگفت اصلا براش مهم نبود کسی بشنوه از بس بالا پایین میپرید

اره قشنگ معلوم بود حسودیش شدع حالا اون بازیگرم همچین خیلی قشنگ نیست منم خیلی قشنگ نیستم معمولیم

قطعا قشنگی که بهت حسودی میکنه اگر غیر از این بود براش مهم نبود

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
عه چه جالب ازین به بعد استفاده کنم😅ولی جلو همه بلند بلند میگفت اصلا براش مهم نبود کسی بشنوه از بس ب ...

خوب اینجور موقع ها از سر تا پاش  نگا کن بعد ی نیش خند بزنی میترکه

میگفتی حالا تو نسوز و میخندیدی 

گفتممم😅گفتم حالا چرا حسودیت میشه گفت فلانین به من گفته سنت بره بالا شبیه فلان بازیگر میشی منم گفتم خیلی زشته که خواهرمم تایید کرد گفت نه جدیدا تو فلان برتامه خیلی قشنگ شدع😅🤣

اره بعد اومد گفت ک ناراحتی؟ باشه توام خوشگلی زشت نیستی

طعنه بهت زده ولی تا یه چند وقت با عرض معذرت محل سگ بهش نذار

من مثل تو خیلی تو جمع کوچیکم میکردم تا یه چند وقت محل سگ بهشون نمیذاشتم حتی جواب تلفن و پیاماشون هم نمیدادم

آخه آدم یه کم شعور داشته باشد نمیاد اونم تو جمع یکی رو نابود کنه خوب شعور خودشو نشون میدن 

هرموقع من میخوام یه کاری کنم همش تلاش میکنه منصرفم کنه یا هرکی من بگم ادم بدیه میگه نه خیلی باحاله🤣

😂😂اره می‌دونم چی میگی از این فامیلا داریم 🤦🏻‍♀️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂
قطعا قشنگی که بهت حسودی میکنه اگر غیر از این بود براش مهم نبود

خب ببین قیافمون از نظر من در یه سطحه ولی خب اون دوست داره همیشه از من قشنگتر باشه من دماغم فرم طبیعیش خوبه ولی دماغ اون نیاز به عمل داره ولی خب همیشه به من میگه دماغت خیلی بزرگه در صورتی که دوست اشنا همه میگن دماغت خوبه نمیدونم چرا اینطوریه من اصن باهاش رقابت نمیکنم چون واقعا ما در یه سطح نیستیم