saharbanooooooooooo مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2659 عنوان خانمایی که پارسال زایمان کردید میشه یه دیقه بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 25 پست سلام 20 روزه زایمان کردم احساس میکنم همسرم دیگه مثل قبل دوستم نداره حس میکنم بچه جای منو گرفته و همسرم مثل قبلا دوستم نداره نمیدونم حساس شدم یا واقعا اینجوریهکسی تجربه اینجوری شدن داره؟؟؟چکار کردید؟؟ 1402/06/06 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharbanooooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2659 بله منم تجربه دارم انقدر دور و بر بچه بود شروع خیلی اختلافای بزرگ هم شد اخرش چی شد؟احساست واقعی بود؟؟
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7060 چکار کردی خوب شدی؟ هیچی.کم کم باهاش کنار میایی .بچتم بزرگتر میشه .میدونی من اولش احساس پشیمونی میکردم که بچه دار شدم .بیخابی .ترس از کوچلو و ضعیف بودن بچه .تنهاییولی ب مرور عادت میکنی.سختی شماهم تا ۴ ماهه یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
elihaftadi عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 14877 اخرش چی شد؟ احساست واقعی بود؟؟ ببین آره واقعی بودچون واقعا توجهه ش به بچه بیشتر خیلی بیشتر از من بودهیچی باعث دعواها شد هنوزم خیلی به بچه توجه داره ولی من اون زمان بعد زایمان بیشتر ناراحت میشدمیعنی درسته اون توجهه بیشتر به بچه داشت اما منم حساستر شده بودم، بعد چند ماه حساسیتم کمتر شد
saharbanooooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2659 خب بچه کوچیکه نیاز ب مراقبت و توجه بیشتر داره منم شوهرم از بیرون میومد میپرید رو بچه اول سراغ منم نم ... اها شاید من خیلی حساس شدم
saharbanooooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2659 چیزی نیست عزیزم برای خیلی از مادرها پیش میاد برو بهداشت بگو مشاوره می خوای کمک می کنن میرم حتما
saharbanooooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2659 هیچی.کم کم باهاش کنار میایی .بچتم بزرگتر میشه . میدونی من اولش احساس پشیمونی میکردم که بچه دار شدم ... انشالله هرچه زود تر 4ماه بشه
saharbanooooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2659 ببین آره واقعی بود چون واقعا توجهه ش به بچه بیشتر خیلی بیشتر از من بود هیچی باعث دعواها شد هنوزم خ ... انشالله از منم حساسیتم کمتر شه یا واقعا اینجوری نباشه ک فکر میکنم
elihaftadi عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 14877 انشالله از منم حساسیتم کمتر شه یا واقعا اینجوری نباشه ک فکر میکنم بچه اولی بیشتر اینجور هستن طبیعیه یه پدر اولین باره بچه دار میشهالبته که کارشون صحیح نیست باید به خانمشون بیشتر توجهه کنن چون اون نوزادهاما خب طبیعیه دست خودشون نیست ، ما خانما هم حساس تر میشیم بعد زایمان درست میشه
saharbanooooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2659 بچه اولی بیشتر اینجور هستن طبیعیه یه پدر اولین باره بچه دار میشه البته که کارشون صحیح نیست باید به ... انشالله درست بشه
هنگامهhengame عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 6800 احساس میکنم دیگ همش ب فکر بچه و من دیگ جایگاهی ندارم تو اون زندگی اتفاقا الان مادر بچش شدی خیلی براش محترم تر از قبلی بزار زمان بگذره درست میش خیلی بهش فک نکن 🧘🏻♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻♀️
saharbanooooooooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 2659 اتفاقا الان مادر بچش شدی خیلی براش محترم تر از قبلی بزار زمان بگذره درست میش خیلی بهش فک نکن خیلی با این طرز فکر احساس بهتری پیدا کردم انشالله ک همینطور باشه