سرو_پژمرده مدیر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 368 عنوان بگید حق با منه یا من حساسم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 45 پست قبلن خیلی اخلاقش خوب بود و وقت میذاشت برام ولی الان چند ماهه در روز در حد 5 دقیقه برام وقت میذاره وقتی هم میگم دوسش هم دارم نمیتونم ازش جدا شم... 1402/06/06 | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zibaykhofta26 عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 4549 حالا رل من ی دیروزی باهاش دعوا کردم امروز مریضه😑 وای دقیقا واسه من الان بیمارستانه انقد عذاب وجدان دارم که چرا انقد اذیتش کردم خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود . موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی
سرو_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 368 معلومه عزیز داره نادیده ت میگیره من همیشه مراعاتشو کردمنمیدونم چیکار کنم عوض شهشما راهنماییم کنین..
سرو_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 368 بنظرم خودت تموم کن اینجوری دردش کمتره تا اینک اون بگ نمیخوادت و ترک بشی و شاید خیانت میکنه نه اصلا خیانت اینا نیست حس میکنم کارای مهاجرتش داره اوکی میشه ولی یه کلمه هم درموردش به من نمیگه انگار اصلا وجود ندارم
zibaykhofta26 عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 4549 از 3 ماه پیش وقتی بحثشو پیش میکشم حرف مهاجرت میاره که میخواد بره انگار من اصلا اولویتش نیستم.. ... خب مطمئنی دوست داره ؟ببین اینجور مواقع قطعا اینو بدون که سرش جایی گرمه نه تنها خیانتا نه مثلا مثل همینی که خودت داری میگی که میخواد مهاجرت کنه خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود . موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی
قلبمیm عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 2244 وای دقیقا واسه من الان بیمارستانه انقد عذاب وجدان دارم که چرا انقد اذیتش کردم خیلییییی حساسه زود اشک تو چشاش جمع میشه دورش بگردم ظهر بیمارستان بود الانم آقا داره واسم ناز میکنه نازش بخرم😂 کاربر کادو۱۸ هستم ک به لطف نی نی یار کاربریم ترکید😑😑
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 31206 من همیشه مراعاتشو کردم نمیدونم چیکار کنم عوض شه شما راهنماییم کنین.. ی مدت حداقل کمرنگ شو اگه براش مهم باشی دنبال اصلاح رابطه تون میگرده وگرنه شما باید تصمیم عاقلانه بگیری
سرو_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 368 خب مطمئنی دوست داره ؟ ببین اینجور مواقع قطعا اینو بدون که سرش جایی گرمه نه تنها خیانتا نه مثلا مثل ... اخه خب بازم مهاجرت کنه میشه مجازی ادامه داد چرا یجوری رفتار میکنه انگار غریبه ام
سرو_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 368 ی مدت حداقل کمرنگ شو اگه براش مهم باشی دنبال اصلاح رابطه تون میگرده وگرنه شما باید تصمیم عاقلانه بگی ... بله همین تو فکرم بود مثلا بگم یه مدت نیستم، نه؟
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 31206 بله همین تو فکرم بود مثلا بگم یه مدت نیستم، نه؟ نه شما پیگیر نباش زنگ نزن پیام نده دنبالش نباش کمرنگ شو ببین میخواد بفهمه علتش چیه میخواد بشینید حرف بزنید درست بشه یا براش مهم نیست
zibaykhofta26 عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 4549 خیلییییی حساسه زود اشک تو چشاش جمع میشه دورش بگردم ظهر بیمارستان بود الانم آقا داره واسم ناز میکنه ن ... دقیقا واسه منم سریع اشکش درمیاد میگم بهش اشکت دم مشکته ها مثل دخترای سریع گریت میگیره واسه من آرام بخش زدن بهش خوابیده دورش بگردم خیلی درد داشت خوبه نازشو بکش، کمتر میشه از این پسرایی که سریع اشک میریزن پیدا کرد خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود . موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی
سرو_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 368 نه شما پیگیر نباش زنگ نزن پیام نده دنبالش نباش کمرنگ شو ببین میخواد بفهمه علتش چیه میخواد بشینید حرف ... اگه براش مهم نبود کات کنم؟ اخه نمیتونم😭
zibaykhofta26 عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 4549 بله همین تو فکرم بود مثلا بگم یه مدت نیستم، نه؟ آفرین آره گلسار دست میگه به نظر منم خودتو زیاد در دسترسش قرار نده ببین اصلا یه بارم بهت پیام میده خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود . موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی
سرو_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 368 آفرین آره گلسار دست میگه به نظر منم خودتو زیاد در دسترسش قرار نده ببین اصلا یه بارم بهت پیام میده&nb ... اخه واقعا نمیتونم ازش بی خبر بمونم🤦🏻♀️ولی همین کارو میکنم...
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 31206 اگه براش مهم نبود کات کنم؟ اخه نمیتونم😭 ببین عزیزدلم یا ی مدت تمام تلاشت رو میکنی از غرور و شخصیت و روح و روانت مایه میزاری تهشم خردت میکنه نادیده ت میگیره تحقیرت میکنه و با روحی زخمی تموم میکنی یا مثل ی شخصیت قوی خودت تمومش میکنی این انتخاب با توعه
سرو_پژمرده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 368 ببین عزیزدلم یا ی مدت تمام تلاشت رو میکنی از غرور و شخصیت و روح و روانت مایه میزاری تهشم خردت میکن ... کاملا حق با توعهزیادی وابسته م ولی تلاشمو میکنم...