2777
2789
عنوان

بگید حق با منه یا من حساسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 45 پست
اگه براش مهم نبود کات کنم؟ اخه نمیتونم😭

امیدوارم که اینجوری نشه ولی اسی دنبال کسی باش که عاشقته نه عاشقشی من خودم که این اتفاق واسم پیش اومد اول عاشقش نبودم ولی خب یه کراش داشتم روش وقتی گفت که دوسم داره قبولش کردم چون دوست داشتنش رو ثابت کرد و من و هم عاشق کرد به نظرم تو رابطه ای که مرد توش عاشق تر باشه خیلی رابطه خوبی هست و خواهد بود 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا واسه منم سریع اشکش درمیاد میگم بهش اشکت دم مشکته ها مثل دخترای سریع گریت میگیره     ...

فعلا ک سر سنگین دارم جوابشو میدم 😂خیلی دلخورم از دستش

کاربر کادو۱۸ هستم ک به لطف نی نی یار کاربریم ترکید😑😑
فعلا ک سر سنگین دارم جوابشو میدم 😂خیلی دلخورم از دستش

چیکار کرده مگه بنده خدا اذیتش نکن گناه داره الانه که اشکش دربیادا   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

دقیقا منم غروب به همین فکر میکردم حق با شماست کاش اینجوری بود.. 

همونطور که خودت گفتی امتحانش کن مثلا فردا پیام نده ببین چه خبر میشه 

خودتو ناراحت نکن اگر پیام نداد دنبال کسایی باش که همیشه دوست دارن تو بیشتر وابسته شدی تا عاشق پس مواظب خودت باش که کسی با احساساتت بازی نکنه 

چیکار کرده مگه بنده خدا اذیتش نکن گناه داره الانه که اشکش دربیادا    

🤣خدا نکشتت 

من چن روزیه ک خیلی دارم بهش سخت میگیرم دعوامون شد ی حرفایی زدم هی میگه مث بچه حرف میزنی چرت نگو چرت نگوووو 

اعصابمو خورد کرد باهاش قهر کردم امروز مریض شده 😑

هی سرش گیج میره نمیتونه خودشو کنترل کنه بش گفتم نترس حامله نیستی 🤣

کاربر کادو۱۸ هستم ک به لطف نی نی یار کاربریم ترکید😑😑
همونطور که خودت گفتی امتحانش کن مثلا فردا پیام نده ببین چه خبر میشه  خودتو ناراحت نکن اگر پیام ...

اره عزیزم همین کارو میکنم

میدونی وقتی سراغشو نگیرم با خودم میگم حیفه رابطمون خراب شه همین باعث میشه بیشتر وابسته بشم و سراغشو بگیرم😔

🤣خدا نکشتت  من چن روزیه ک خیلی دارم بهش سخت میگیرم دعوامون شد ی حرفایی زدم هی میگه مث بچه حرف ...

وای خدا چقد منی تو منم همین قدر اذیتش میکنم و اونم میگه چرت نگو 

وای مردم از خنده   

کم خونی نداره ؟

اره عزیزم همین کارو میکنم میدونی وقتی سراغشو نگیرم با خودم میگم حیفه رابطمون خراب شه همین باعث میشه ...

نه دختر تو قوی یک هفته صبر کن صبر داشته باش باید این آدم امتحان بشه