2777
2789
عنوان

آقا هستم :: آیا با این شرایط کنار همسرتون میمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4882 بازدید | 187 پست

مجردم 

ولی اون لحظه ای که دست اون دختر خانم رو گرفتم یعنی بعد از پدرش من مثل کوه پشتش باشم

عشق بی قید و شرط اینجا هست که خودشو نشون میده 

اون لحظه که میگی بله 

یعنی در تمام شرایط زندگی پشتشم 

کنارش میمونم چون قطعا کسی رو ک در آینده انتخاب می‌کنم کسی هست که بیشتر از خانوادش پشتش در میام وقت مشکلات چون دوسش دارم 

و اینو بگم موندن با ترحم واسه طرف مقابل از مرگ بدتره 

همیشه جوری کنارش میمونم که هیچ زمان حس نکنه که این فرد با حس ترحم پیش منه 

بلکه حس کنه با عشق کنارشم

آقا هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خدای نکرده خدای نکرده برا همسرم❤ همچین اتفاقی بیفته به خدواندی خدا تااااااااااااا لحظه مرگمم ...

زنده باد

درود به شرفتون

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
مجردم  ولی اون لحظه ای که دست اون دختر خانم رو گرفتم یعنی بعد از پدرش من مثل کوه پشتش باشم عش ...

بیست 👌👌👌👌

۹۹ درصد کسایی ک گفتین میمونم همش دروغه آواز دهل از دور خوشه وقتی روزی ده بار لگن گذاشتین اونوقت میفه ...

دقیقا یاد مادرم افتادم لگنش شکسته بود ۶ ماه زیرش لگن گذاشتیم واقعا سخت بود خیلی خیلی خیلیییی سختتت من دیگه کم آورده بودم واقعا نمیدونم تو این شرایط چیکار میکنم انشالله که این مشکل واسه هیچکس پیش نیاد 

خانم الکی نگید میمونید خدایی راستشو بگید  حالا نظر خودم اینه که بستگی به طرفم داره که وقتی خوب ...

خب اونهایی هم که میگن آره همین چیزهایی که شما گفتید رو ملاک قرار میدن

باهاش میمونم ولی براش پرستار میگیرم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
دقیقا یاد مادرم افتادم لگنش شکسته بود ۶ ماه زیرش لگن گذاشتیم واقعا سخت بود خیلی خیلی خیلیییی سختتت م ...

انشاالله 

ب گفتن همه چی راحته ولی در عمل آدم میمیره و زنده میشع

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
دقیقا یاد مادرم افتادم لگنش شکسته بود ۶ ماه زیرش لگن گذاشتیم واقعا سخت بود خیلی خیلی خیلیییی سختتت م ...

خب خدا رو شکر موقتی بوده. ۶ ماه خیلی سخته اما در مقابل ۱۵ تا ۲۰ سال یا حتی بیشتر و یک عمر خیلی کمه. خدا به شما و خانوادتون سلامتی بده

وای اصلا نمیتونم بهش فکر کنم یدونه تاندون دستش پاره شده انقد حالم بده فکر کن یه همچین اتفاقی بیوفته دیگه میمیرم ولی قطعا کنارش میمونم چون انقدری هم و دوست داریم که این مسائل و باعث جدایمون نمیشه و میدونم که اگر این اتفاق واسم بیوفته هر جورم شده میمونه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

نه به نظرم حرفتون کامل درست نیست اما بیراه هم نمیگید

من بیش از ۲۰ساله متاهلم ،تواین چندین سال به تعداد انگشتان دستم همسرم نگرانم نشده ،یا مراقبتی نکرده حتی حالی نپرسیده،پس من هرگز نمیتونم ازش مراقبت کنم اگر مشکل تحرک دائمی باشه ،منکر زحماتش نیستم در حد توانم کمک مالی میکنم ولی خودم نه ،چون الان همدیسک گردن هم کمر هم سیاتیک دارم و اون عین خیالش نیست ‌.حتی یه سری گفت ویزیتا منو پس بده ،درحالیکه من تواین ۲۰خورده سال حقوقم وواممو تو خونه خرج کردم ومیکنم .ولی دلم ازش شکسته .پس نمیتونم پرستار تمام وقت باشم