2777
2789
عنوان

آقا هستم :: آیا با این شرایط کنار همسرتون میمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4882 بازدید | 187 پست
بله عوض کردم پوشک مادربزرگم رو و چیز عجیبی هم نیست  یکبار دوبارم اینکارو نکردم کنارشون زندگی ک ...

زن و شوهر فرق میکنه.اتفاقا دقیقا همه چیز منو تویی داره از هردست بدی از همون دست میگیری.البته که عجیب نیست پوشک مادربزرگتو عوض کردی یا حتی مادر شوهرتو اگه ازارت نداده باشه.طبق حرف خوتون اگه قراره در خوشی و ناخوشی کنار هم باشن حواسشون به رفتارشون باشه که همیشه خوشی و سلامتی نیست

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
پسر خاله من همسرش یکساله نابینا شده با دو تا بچه یکیش ششم ابتدایی یکیش میخواد بره پیش دبستانی هم کار ...

آخی بخدا بغض کردم

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلم به حال یک گنجشک زخمی هم میسوزه 

آدمی ک جای خود دارد دیگه شریک زندگیت باشه که فبها 

تا روزی ک زنده باشم مراقبش هستم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من خودم اگه پول داشتم پرستارمیگیرم خوب دیگه پرستاره کاراشو انجام میده وتااخرعمرم باهاش میموندم هرگزم طلاق نمیگرفتم اگرنه یه آدم مگه خیلی اخلاص بالایی داشته باشه که بتونه کارای فلجوانجام بده یه هفته تحمل کنی یه ماه بیشترش سخت و طاقت فرساست ‌‌‌‌‌‌پس با کمال شرمندگی وتاسف نمیموندم        اینم میدونم که آقایون تعداد کمی که بی وجدانن اگه زنشون فلج شه طلاقش میدن ولی بیشترشون طلاقش نمیدن وتجدیدفراش میکنن که اینم بنظرم پنهونی انجام بدن و به زنشون نگن که زن گرفتن بهتره حالا شما آقای حمید اگه زن داشتید واین بلا سرش اومدچیکارمیکنید؟

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

درستش اینه که ادم بمونه. و مهمم اینه تو سختیا کنار هم باشیم. ولی نمیشه اون خانمم قضاوت کرد حتما که شرایط نتیجه تصمیم گیری رو تقییر میدن. انشاالله واسه هیچ کس شرایت همچین  تصمیم گیری سختی پیش نیاد

اگه شرایط مالی داشته باشم که براش پرستار بگیرم اره میمونم در عیر این صورت نمیدونم...

جواب جالبی بود

زن و شوهر فرق میکنه.اتفاقا دقیقا همه چیز منو تویی داره از هردست بدی از همون دست میگیری.البته که عجیب ...

با نظرت موافقم 

البته من اصافه کنم از اون دسته آدمام مدلم اینجوریه یعنی چه خوب رفتارکرده باشه چه نه من میمونم 

پانویس:😂فقط خیانت و اعتیاد رو نیستم 

ایندومورپ باشه کار به معلولیتش نمیرسه درجا خشتکشمیدون شهره که باشد برای عبرت عموم😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
درستش اینه که ادم بمونه. و مهمم اینه تو سختیا کنار هم باشیم. ولی نمیشه اون خانمم قضاوت کرد حتما که ش ...

نه من قضاوتش نکردم. خودم جای اون بودم به احتمال زیاد بعد یه مدت کم می آوردم. فقط خواستم ببینم نظر بقیه چطوره

من خودم َبیمار بودم همسرم بهم گفت میرم زن میگیرم یکبار دیگه هم سخت مریض شدم منو فرستاد خونه پدرم. خیلی دلم شکست ولی احساس میکنم اگه همسرم اتفاق بدی براش بیفته ازش مراقبت میکنم چون به نظرم دور از انسانیته که ادم شریک زندگیش رو در بدترین شرایط تنها بزاره و بره.

با نظرت موافقم  البته من اصافه کنم از اون دسته آدمام مدلم اینجوریه یعنی چه خوب رفتارکرده باشه ...

نه دیگه عزیزم چرا اعتیاد نیستی بمون ترکش بده😁😜

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)