2777
2789

یکی تو گپ (از قسمت بات ناشناس پیام داده که معلوم نمیشه کیه اصن) به دوس دختر دوستم گفته که 

(کی کات میکنی خسته شدم دیگه از هر ادمی تو این دنیاس بیشتر دوست دارم فق نمیخوای قبول کنی.) 

چجوری بریینه بهش؟ 

من میگم بگه ببین باور کنی یا نکنی ولی دوست داشتن یا نداشتن تو اصن به تخ.مشم نیس حالا بماند که با کل دنیا هم مقایست کنه 

یچیز بهتر بگین ک بیشتر برینهههههه

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری کجا باید ناشناس بری 

چنل دیلی و روزمره تو تلگرام میدونی چیه؟ ربات‌های لینک ناشناس هستا این دختره هم لینک ناشناسشو تو چنلش گذاشته بعد از این اینکه ناشناس بهش پیام داده اینو گفته

جوابش رو نده  همین خودش کلی توهینه و بی اهمیتیه

ن ببین اینجوریه جریان.دختره چنل داره خب

چنل دیلی و روزمره تو تلگرام میدونی چیه؟ ربات‌های لینک ناشناس هستا این دختره هم لینک ناشناسشو تو چنلش گذاشته بعد از این یارو ناشناس بهش پیام داده اینو گفته

اینم پیام‌های ناشناس و تو چنلش فور میکنه ک ممبراش میگن بهش و جوابشونو همون تو چنلش میده 

دوستم (دوس پسرش) هم تو چنله ادمین و هسش

الان دختره ریده بهش ک هیچوقت کات نمی‌کنیم و الان دوستم نمیدونه چی بگه بهش بهتره

نظری نداری؟ 

ن ببین اینجوریه جریان.دختره چنل داره خب چنل دیلی و روزمره تو تلگرام میدونی چیه؟ ربات‌های لینک ناشن ...

خیلی پیچیده شده 

رگ ب رگ شد مغزم😂

خب بابا دخترا ک کم نمیارن یه چیزی بگه دیگه 

چه میدونم بگه ما گل های پژمرده رو دوباره آب نمیدیم 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹