2777
2789
عنوان

افتادگی و فرم نوک بینی بعد از عمل 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 27904 بازدید | 79 پست
دروغ نگم، اشتباه نکنم، دو، سه ماه اینا بودش. مال خیلی سال پیشه. میخندی، افتادگی دماغت بیشتر مشخص؟

نمیدونم همون تو مطب دیدم خشکم زد 🤦‍♀️ خندیدنی ندیدم چطوری میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم افتاده بود، رفتم دوباره برام تو مطب یه عمل کرد. خیلی خوش فرمتر و رو به بالا شد. اگر اشتباه ...

منم ۴ ماهه عمل کردم هم نوکش داره میاد پایین هم کلوملا خیلی اومده پایین 

معاینه دوماهگی که رفتم پیش دکتر گفت من سالم تحویلت دادم 😐خب مگه تقصیر منه؟😐😂الان دوباره میخوام برم پیشش ولی میترسم قبول نکنه که حداقل کلوملا رو برام درست کنه 

منم ۴ ماهه عمل کردم هم نوکش داره میاد پایین هم کلوملا خیلی اومده پایین  معاینه دوماهگی که ر ...

برو، دیدی پررو بازی در میاره، یه کم غربتی بازی دربیار.

من رفته بودم مطب خانمه سومین بارش بود، گفتم دکتر من فامیله، اروم بهم گفت، میاد داد و بی داد میکنه، کارش راه میوفته

برو، دیدی پررو بازی در میاره، یه کم غربتی بازی دربیار. من رفته بودم مطب خانمه سومین بارش بود، گفتم ...

اصن گردن نمیگیره ی دفعه همون اول باهاش دعوا کردم ناراحت شد😐دفعه بعدی هم رفتم سرسنگین جواب میداد