2777
2789
عنوان

افتادگی و فرم نوک بینی بعد از عمل 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 27867 بازدید | 79 پست
برو، دیدی پررو بازی در میاره، یه کم غربتی بازی دربیار. من رفته بودم مطب خانمه سومین بارش بود، گفتم ...

والا ی بار تو مطبش خندیدم گفت همینجوری میخندی میاد پایین دیگه، از اون دفعه دیگه اصلا نمیخندم و هر روز هم داره میاد پایین‌تر بینیم 

اینم بهانه گیر آورده هرچی بهش میگم یا میگه تقصیر خودته یا میگه بینی قبلیت اینجوری بود اونجوری بود😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا یعنی از اینم پایین تر😭 من فقط بابت همین افتادگی عمل کردم گفتم نیمه فانتزی ولی اصلا بالا نیس ...

عزیزم منم بینی عمل کردم بعد سه ماه خیلی پایین هستش کالوملا شما چکار کردی انگار نه انگار عمل کردم😭😭😭

عکس بزار ازش افتادگی جمع نمیشه ولی اگ بزرگه جمع میشه من خودم زیر بینیم بلند بود کلوملا بیرون بود میگ ...

عزيزم شما كلو كلاي بينيتونو با بي حسي ترميم مردي يا بي هوشي ميشه بگي چه جوري بود 

عزیزم منم بینی عمل کردم بعد سه ماه خیلی پایین هستش کالوملا شما چکار کردی انگار نه انگار عمل کردم😭😭 ...

سلام عزيزم مشكل كلوملاي بيني شما درست شد كلوملاي بيني منم خيلي پاينه سه ماهو نيمه عمل كردم 

سلام عزيزم مشكل كلوملاي بيني شما درست شد كلوملاي بيني منم خيلي پاينه سه ماهو نيمه عمل كردم 

همون جوری هستش کم کم فقط بهش عادت کردم  ودیگه برام مهم نیست...البته کلا بینی از اولش بهتر شده وجا افتاده رو چهره

همون جوری هستش کم کم فقط بهش عادت کردم  ودیگه برام مهم نیست...البته کلا بینی از اولش بهتر شده و ...

ميتوني عكس فقط نوك بينيتو بفرستي من اگه درست نشه ترميم ميكنم 

چند ماهه عمل كردي از كي بينيت فرم اصليشو گرفت 

عزيزم شما كلو كلاي بينيتونو با بي حسي ترميم مردي يا بي هوشي ميشه بگي چه جوري بود 

بی حسی دوتا بی حسی زد تو بینی وپیشونیم که توی بینی بشدت درد داشت بعد زیرش باز کرد واون قسمت اضافه روبرید

بی حسی دوتا بی حسی زد تو بینی وپیشونیم که توی بینی بشدت درد داشت بعد زیرش باز کرد واون قسمت اضافه رو ...

فقط از درد امپولش ميترسم من و اينكه الان خوب شده راضي هستي بعد چند ماه ترميم مردي