2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینقدر ساید دوست داری و یه یخچال دیگه هم داری همون ساید بخر تو میخوای استفاده کنی و لذتش ببری نه ...

اتفاقا خودم هم ساید دوو پسندیدم اما میترسم باز جا کم بیارم پشیمون بشم

سایدش خیلی شیک بود

اتفاقا خودم هم ساید دوو پسندیدم اما میترسم باز جا کم بیارم پشیمون بشم سایدش خیلی شیک بود

حالا که ساید دوست داری همون ساید بخر وگرنه حسرتش به دلت میمونه و هیچ وقت یخچالت رو دوست نخواهی داشت

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

سلام عزیزم اگه خونه خودتونه بهتره دوقلو بگیری چون برای مستاجری خونه جای ساید خالی میذارن تا دوقلو، اگرم انتخابت خرید یخچال دوقلو هست پیشنهاد من یخچال دوقلو بلانتون که 25 ماهم ضمانت همتاسرویس داره و تا 100 روزم تعویض میشه اگه خراب باشه.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
سلام عزیزم اگه خونه خودتونه بهتره دوقلو بگیری چون برای مستاجری خونه جای ساید خالی میذارن تا دوقلو، ا ...

سلام عزیزم

ممنون از راهنماییت

بله خونه از خودمه

بیشتر دوستان هم نظرشون دوقلو بود

سایدرا به خاطر شیک بودنش دوست دارم که میترسم پشیمون بشم به خاطر فضای کمش

ا