2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم یه یخچال دو در(در بالا و پایین) هم دارم اما چون فضا نداره میخوام یکی دیگه هم بخرم خانواده ...

اگه اینقدر ساید دوست داری و یه یخچال دیگه هم داری همون ساید بخر تو میخوای استفاده کنی و لذتش ببری نه شوهرت،من ساید دوو دارم خواهرم دوقلو دوو هر دو راضی هستیم ،ولی هر دو به دلیل مدل کابینت هامون ساید یا دوقلو بودن رو انتخاب کردیم،عمق ساید زیاد بود از کابینت های اون خیلی جلو تر میزد مجبور شد دوقلو بخر، برای من از لحاظ عمق مشکل نداشت کابینت هام ولی از طول دوقلو جا نمیشد که دوقلو خریدم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
وای ساید فریزرش مثل قبر میمونه تاریک و باریک من درش باز میکنم میترسم🫤🫤🫤🫤🫤

۲۸فوته؟ برای من ۳۲فوت هست بدک نیست

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ن من که ندارم دو قلو دارم اما از فریزر ساید میترسم داقعا خس میکنم قبر دور از جون شما

اره کلا یه جوریه