2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محیط دانشگاه خوبه من دوس دارم 

و اینکه دانشگاه و خوابگاه بیرون از شهر نیس یعنی پرت نیس این خیلی خوبه 

اوضاع خوابگاه هم، برای کارشناسیا توی مجتمع چهارتا بلوک هست، بلوک یک و دو مثه هم هستن تقریبا و شیک و پیک نیستن، بلوک سه خوبه تمیزه، بلوک چهارمی هم نوساز نوسازه 

شیمی خلیج فارس احتمالاقبول شم میشه یکم توضیح بدین؟

خوبه عزیزم نگران نباش، دانشگاه نسبتا بزرگیه 

ولی خب هر دانشگاهی مشکلاتشو داره 

سوالت چیه دقیقا 

من رشتم فیزیکه، تو هم اگر شیمی هستی همون دانشکده با منی😅 

خوبه عزیزم نگران نباش، دانشگاه نسبتا بزرگیه  ولی خب هر دانشگاهی مشکلاتشو داره  سوالت چیه ...

فداتشم💙

بوشهر کلا چجور شهریه امکانات‌واینا

قرارع از ایلام بیام😥😂ذهنیتی ازش ندارم

فیزیک رشته‌ی سختیه؟ چون من شیمیو فیزیک خلیج فارس جفتشو زدم

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

فداتشم💙 بوشهر کلا چجور شهریه امکانات‌واینا قرارع از ایلام بیام😥😂ذهنیتی ازش ندارم فیزیک رشته‌ی ...

ایلاام تا بوشهر میخوای بیاای؟ اذیت نمیشی با راه طولانی؟ 

اگر شهر بخوای بدونی که فوق العاده ادمای خوبی داره ادمای گرم، دریا هم ک میدونی دریا داره، ولی میشه گفت شهر گرونیه بازارش گرونه،  و اینکه گرمه دیگه، الان مهر بیای هوا شرجیه هوا افتابیه ولی زمستوناش خیلی هوا خوبه و فقط دلت میخواد تو اون هوا بری دریا 

فداتشم💙 بوشهر کلا چجور شهریه امکانات‌واینا قرارع از ایلام بیام😥😂ذهنیتی ازش ندارم فیزیک رشته‌ی ...

و اینکه اره عزیزم فیزیک سخته، ولی استادای خوبی داریم

اگر دانشگاه خلیج قبول شدی میتونم راهنماییت کنم اگر سوالی داشتی، یا اگر اومدی خوابگاه 

و اینکه اره عزیزم فیزیک سخته، ولی استادای خوبی داریم اگر دانشگاه خلیج قبول شدی میتونم راهنماییت کنم ...

سلام عزیزم😍

منم ی سوال داشتم 

میخواستم بدونم خوابگاه به همه تعلق میگیره؟

من شیمی رو با سوابق آوردم میتونم از خوابگاه استفاده کنم ؟