2777
2789
عنوان

بدجور دنبال اسم یه فیلم هندی ام...

393 بازدید | 36 پست

چن سال پیش یه فیلم هندی دیدم یه زنی بود خیلی شوهر و زندگیشو دوست داشت، بعد یه روز مرده تو حالت عصبانیت ناخوداگاه کنترل خودشو از دست میده و یه سیلی به صورت زنش میزنه

اون خانوم هم خیییلی از این کار شوهرش ناراحت میشه و خونه شو ترک میکنه، بعدها شوهره هرچقدر معذرت خواهی میکنه و تلاش میکنه که دل خانومشو بدست بیاره هیچ فایده ای نداره و خانم با اینکه باردار بود تصمیم به جدایی میگیره و رو تصمیم خودش وایمیسته...

از شخصیت و عزت نفسه اون خانم خیلی خوشم اومد، دلم میخواد یه بار دیگه اون فیلمو نگاه کنم ولی اسمشو یادم نمیاد

کسی دیده و میدونه اسمش چی بود؟

شعله 🤣

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نگاه نکنی بهتره  اخه بخاطره یه سیلی که میشد یه جوری رفع رجوش کرد  گذاشت رفت و‌می ...

هر کس یه طرز فکری داره دیگه و به نظرم طرز فکر شما هم درست نیست اصلا

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((