2777
2789
عنوان

حذف تل گرام

20 بازدید | 20 پست
سیمم رو بندازم دور و تل گرام رو حذف کنم مخاطبها دیگه بهمن دسترسی ندارند رو گوشی میمونه میشه کلی تل گرام رو حذف کرد با یه شماره و مخاطبهایی که خودم میخوام
بده برات کاربری رو حذف کنند اینجوری کلا مطالب تاگرامن چه تو گوشیشو خودت چه در گوشی مخاطبان همه از بین میروند
خدایااااا تنها امیدم تویی امیدم رو ناامید نکن خودت معجزه ات رو نشونم بده دوس دارم من هم مامان صدا بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا گوشی من نیست کسی خطایی کرده خطشم دیگه نمیخواد تا راحت بشه منتها فکر میکنم سیم رو دور بندازیم تل گرام میمونه رو گوشی میخوام کلاً مخاطبهاشم دلیت کنم اینی که شما گفتین که عالیه پیامهایی که به مخاطبش هم داده حذف بشه .اصل کاری هم همینه
منم چند وقته خاموش کردم یکی از دوستامون با تلگ رامم خطا کرده بود کلا پلیس فتا همه رو براش ریخته بود بیرون الان تو زندونه تل گرام واینت رنت خیلی خطریه
خدایااااا تنها امیدم تویی امیدم رو ناامید نکن خودت معجزه ات رو نشونم بده دوس دارم من هم مامان صدا بشم
پیامهای شما از گوشی مخاطب طرف مقابلتون حذف نمیشه... فقط مینویسه دیلت اکانت.. روش بزنید.چت ها و عکسهایی که رد و بدل کردید رو میاره
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
دوستان سلام منم به دلایلی دوست دارم اکانت تل و واتس رو حذف کنم . کسی روشش رو بلده به من آموزش بده می خوام اگه کسی وارد تل یا واتس شد اصلا شماره منو تو این محیطها نبینه .مثل کسی که تا حالا واتس و تل نداشته .
دوتا خانواده بااهم خ جور وصمبمی می شوند از قرار خانم خانواده الف بااقای خانواده ب سر وسری پیدا میکنننوتوی تلگرتم چت واینا کلا حرفا وفیلمای بد الان پلیس فتا همه رو ریخته بیرون وخانم واقای مورد نظر در زندان بسر میبرند