2821
2789
عنوان

بابام بهم گفت..

198 بازدید | 17 پست

بهم گف میخوام سر به تنت نباشه

دنیا جای قشنگیه مگه نه؟؟ 

این حرف از ی پدر قشنگه مگه نه؟

من یک آرمی هستم🥲💜 BTS&Army forever ..................  او نمیدانست؛اما تمام من بود..

ای بابا از ته دل که نگفته به دل نگیر 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه این دنیا دنیا نیست جهنمه

درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی  از من بزرگتره  سنش خیلی  ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد

والا بعضیاشون از ته دل میگن 

درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی  از من بزرگتره  سنش خیلی  ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد

اتفاقا گفته مگ بار اولشه دیگه خسته شدم دوس دارم بخوابم دیگه بیدار نشم

من یک آرمی هستم🥲💜 BTS&Army forever ..................  او نمیدانست؛اما تمام من بود..
برعکشم ممکنه من دیروز ب مامان بابام اینطوری گفتم پشیمونم عین سگ خر گاو

کاش یجوری میشد من دیگه پیششون نبودم دوس دارم فرار کنم از خونه 

🙂🙂

من چون این کنکورم خراب شده مامانم اینا سر هرچیزکوچیکی سرزنش میکنن تصمیم گرفتم باهاشون زیاد حرف نزنم

هییی💔بیخیال فک نکن 

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

من چون این کنکورم خراب شده مامانم اینا سر هرچیزکوچیکی سرزنش میکنن تصمیم گرفتم باهاشون زیاد حرف نزنم

خیلی حس بدیه

خیلی حس بدیه

اوهوم