2777
2789

پسرم چهار روزه گرفته کل بدنشح زده دکتر دارو وپماد داد تبم داره دارم استفاده میکنم براش بیشترشون خشک شدن گریه میکنه خارش داره الان دیدم دوتا تو دهنشه ببرمش دوباره دکتر؟ نوبت گرفتم برای دو ساعت دیگه شما چکار کردین برای درمان خارش

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
دیرم با خارش از عنبرنسارا استفاده میکنن  دودشو میزنن ب دونه ها هم زودترخشک میکنه هم کمترمیخاره ...

برای گلوش چی دوتا دونه زده ببرمش دوباره؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه همه جا میزنه حتی توچشم خداینکرده  نگران نباش سختیش یکهفته س

بچم از خارش نخوابید دیشب همش میگه بریم حموم اب بریز روم امروز نشاسته مالیدم یکم 

ابله مرغون دارو ندارع . فقط استامینوفن برا تب . من دخترم و نبردم دکتر . سه روز هم خوب شد زخماش . برای خارش جوش شیرین تو آب بریز حل کن قشنگ ببرش حموم بزن ب ابله ها خارش رو قطع می‌کنه هر سه ساعت ببر تا زود نتیجه بده . برا خشک شدنش هم عنبرنسارا روشن کن روش خاکشیر بریز زیر پتو مسافرتی. لخت باشه ک ب همه زخمها برسه هر پنج ساعت اگ وضع زخم ها وخیمه هر س ساعت

آب هویج زیاد بده بخوره  شربت خاکشیر محلول موضعی میرتکس با دکتر مشورت کن  زود خوب میکنه

یبار بردم دارو داده الان دیدم تو دهنش هم در اومده گفتم دوباره ببرم