2777
2789
عنوان

به خالم همه چیو گفتم ولی الان حالم خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 44 پست
عجب مادری ده ساله با ۴۰ ساله دوسته.بعضی مادرا بخدا فقط بجه پس میندازنا تربیت صفر

یبارم تو پارک‌نمیدونم چه غلطی کرده بود انقد زده بودنش

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

زن دایی منم با اینکه بعضی رفتاراش نشون میده بین خانواده ما با خودش فرق می‌ذاره  اما وقتی میگم ...

من چند وقت پیش فهمیدم پسرم تو گوگل فیلم بد سرچ کرده یهویی دیدمش! فیل تر شک ن وصل کرده بود واسه کلاس زبانش، ازش گوشی رو گرفتم گفتم برو بیرون فعلا تنهام بزار 13سالش تیرماه تموم شده ،اولین چیزی که به ذهنم رسید مشاوره آنلاین بود تماس گرفتم دکتر یه آقای جاافتاده بودن خیلی صحبت کردیم آخرشم پیشنهاد ده جلسه روبهم داد وکلی روزهای بعد باخودمو پسرم صحبت کرد واقعا بی نظیر بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه یاد میگرن بچه ها هر چی هم محیط توی خانواده پاستوریزه باشه و خیلی همه به هم احترام بذارن و مودب ...

یاد میگیرن ولی به سنش نه از سن خیلی پایین که هزاران عواقب داره.بچه باید توسط پدر و مادر دوستاش و روابطش کنترل شه.مثلا تنها خونه فامیل نمونه.تنها تو اتاق دربسته با دوستاش نباشه.تو کوچه رها نباشه.سن پایین اگه بفهمن واقعا اثرات بدی داره

من چند وقت پیش فهمیدم پسرم تو گوگل فیلم بد سرچ کرده یهویی دیدمش! فیل تر شک ن وصل کرده بود واسه کلاس ...

پسرخالم با ده سال سن هم اینستا داره هم یوتیوب فعالیت میکنه هم توئیتر داره

بچه هاا بعد تازه خالم رفته بود به خاله های دیگم هم گفته بود

بعد خاله های دیگمم گفتن چه اشکال داره بچه اینستا داشته باش بعد هعی من میگفتم بده خوب نیست چیزای بدی توش داره خالم دراومو گفت تو املی(من اینستا ندارم)

خدا عاقبتشو بخیر کنه.پسر من سن اونه بخدا اصلا نمیدونه این چیزا چی.سرش تو کتاباشه فقط

همینم درسته خانوم تروخدا مراقب بچتون باشید

پسرخالم با ده سال سن هم اینستا داره هم یوتیوب فعالیت میکنه هم توئیتر داره

ببین این دیگه مقصر پدر و مادرن،انقدر آزاد میزارن بچه رو من بادکترش حرف زدم گفت اصلا چیزی که پسرت سرچ کرده خیلی پیش پا افتاده است و فقط ازرو کنجکاوی بوده ،میگفت بچه ی 11ساله داریم عذر میخوام خودارضایی می‌کنه ازبس آزادن

ببین این دیگه مقصر پدر و مادرن،انقدر آزاد میزارن بچه رو من بادکترش حرف زدم گفت اصلا چیزی که پسرت سرچ ...

حالا اکه ۱۶ و ۱۷ ساله بود یه چیزی ولی ۱۱ ساله خودادضایی؟

ببین این دیگه مقصر پدر و مادرن،انقدر آزاد میزارن بچه رو من بادکترش حرف زدم گفت اصلا چیزی که پسرت سرچ ...

من ده سالم بود همش به مامانم میگفتم چرا لک لکا برام خواهر نمیارن

من چند وقت پیش فهمیدم پسرم تو گوگل فیلم بد سرچ کرده یهویی دیدمش! فیل تر شک ن وصل کرده بود واسه کلاس ...

واقعا اینجور موقع باید با مشاور صحبت کنیم تا بتونیم کمک کنیم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

واقعا اینجور موقع باید با مشاور صحبت کنیم تا بتونیم کمک کنیم 

دقیقا من اون لحظه خیلی عصبانی بودم امکان داشت هراشتباهی ازم رخ بده اما فوری تو نت سرچ کردم وزنگ زدم کلینیک تا1ساعت زمان برد که به دکتر وصل شدم ولی واقعا راضیم