2777
2789
عنوان

به خالم همه چیو گفتم ولی الان حالم خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 44 پست
پسر من 13سالشه خوشحال میشم کسی بهم بگه اگه مشکلی ببینه ازش واقعا کارخالتون عاقلانه نبوده به بچه گفته

زن دایی منم با اینکه بعضی رفتاراش نشون میده بین خانواده ما با خودش فرق می‌ذاره 

اما وقتی میگم فلان مشکل و دخترت  داره 

فلان کار و می‌کنه 

میگه دعواش کن یا حتی بزنش 😑😑

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایـد بهش میفهموندی ک فصدت کمکه و بایـد بیشتر هوای پسرشو داشته باشه  ن ک بره قصه براش بگه 😂😒

بهش فهموندم به خدا چنتا ماجرا از بچه های فامیلامون گفتم گفتم مراقب باش

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

دیگه یاد میگرن بچه ها هر چی هم محیط توی خانواده پاستوریزه باشه و خیلی همه به هم احترام بذارن و مودب باشن، اجتناب ناپذیره بچه می‌ره بیرون یاد میگیره

آدم یه بچه رو می‌تونه درست تربیت کنه ولی در مورد تربیت بچه های مردم تضمینی نیست

و خاله شمام کار بدی کرده که رفته به پسرش گفته، الان کار رو خیلی بدتر کرده هم بچه ادب نمیشه هم از شما و اون یکی دخترخاله ت متنفر میشه و ممکنه بخواد تلافی کنه

جو خونه خاله ت هم متشنج شده

چقدر بده پدر و مادر ناآگاه 

دیگه یاد میگرن بچه ها هر چی هم محیط توی خانواده پاستوریزه باشه و خیلی همه به هم احترام بذارن و مودب ...

به من گفت میای بریم پارک قدم بزنیم گفتم بریم یهو دیدم یه مرد ۴۰ ساله دراومد بهم گفت شما دخترخاله ارش هستید؟؟بعد گفتم ارش این کیه گفت چیزی نیست دوستمه گفتم این اندازه بابات سن داره

پسر ده ساله از کجا این روابطو فهمیده.ولی خدایا پسر منم ده سالشه ولی اصلا نمیدونه فرق مرد و زن چی!

دوستش ۴۰ سالشه به خالم گفتم گفت اره پسر خوبیه خیلی با ارش

مثلا چی گف اسی پسر خالت  ؟؟؟؟؟؟؟خب برخوردش چجوری بوده با پسرش

به دخترخالم که فحش خارمادر داد اون که اصن به کنار اومده کنارم نشسته از آلت تناسلی مرد ها و زنا برام صحبت میکنی🤢

به من گفت میای بریم پارک قدم بزنیم گفتم بریم یهو دیدم یه مرد ۴۰ ساله دراومد بهم گفت شما دخترخاله ارش ...

وای

ببخشید من چیز بدی تو ذهنم اومد

چرا یه بچه ده ساله با مرد چهل ساله دوست باشه 

چرا پدر و مادرش کنترل ندارن