چیشدپس مدیر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8493 عنوان زگیل | مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 109 پست خانمها توروخدا کمک کنید صورت وبدن دخترمو زگیل گرفته چیکار کنم توروخدا کیا تجربه داشتن توروخدا 1402/06/06 | 14:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22903 بخدا دنیا رو سرم خرابه دوسندارم از خواب بیدار بشم اصلا بابا ارومباااااش اینقدر بزرگش میکنی دخترت اعتماد بنفسشو از دست میده ، اینهمه دکتر و دارو مطمئن باش خوب میشه ، قسم میخورم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
چیشدپس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8493 https://s6.uupload.ir/files/img_20230827_152934_tnwp.jpg فرستادم
چیشدپس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8493 بابا ارومباااااش اینقدر بزرگش میکنی دخترت اعتماد بنفسشو از دست میده ، اینهمه دکتر و دارو مطمئن باش ... پناه بر دهنتون
چیشدپس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8493 بابا ارومباااااش اینقدر بزرگش میکنی دخترت اعتماد بنفسشو از دست میده ، اینهمه دکتر و دارو مطمئن باش ... آخه زیاد میشن براهمینه میترسم
کودکدرون عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 686 برای تیروئید؟؟دیگه دارو نمیخورید؟؟ نه دیگه اصلا.نرمالش کرد با چندتا دمنوش بسته بندیبزن رو فرمش مشاوره میده بهتون.کارش حرف نداره
چیشدپس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8493 نه دیگه اصلا.نرمالش کرد با چندتا دمنوش بسته بندی بزن رو فرمش مشاوره میده بهتون.کارش حرف نداره مشاورش رایگانه ؟؟
چیشدپس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8493 نه دیگه اصلا.نرمالش کرد با چندتا دمنوش بسته بندی بزن رو فرمش مشاوره میده بهتون.کارش حرف نداره چند وقته که خوب شدید ودیگه دارو نمیخوری؟؟
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22903 پناه بر دهنتون پناه بر خدا آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22903 آخه زیاد میشن براهمینه میترسم نه گلم تحت نظر دکتر درمان میشه نترس آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22903 نه عکس ندیدم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22903 دوباره میذاری آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
چیشدپس مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8493 دوباره میذاری نه دیگه زخم شد نزدم...بردمش حموم زخمش افتاد جاش قرمزه