2777
2789
سلام خوبید . منم کنار ناخن دستم زده و چهاربار دکتر رفتم .هی قطره و پماد قوی میدن خشک میشه دوباره میز ...

عزیزم سلام...پودر قهوه تلخ بهش بزن مطمئن باش می‌ره مال دخترم همش رفت خداروشکر..خوب شد برام دعا کن

عزیزم سلام...پودر قهوه تلخ بهش بزن مطمئن باش می‌ره مال دخترم همش رفت خداروشکر..خوب شد برام دعا کن

الهی شکر که دخترت خوب شد .. پودر قهوه خیس کنم بزنم ؟ یا خشک .. ممنون ک جواب میدی

سوهان عسلی شربت آلبالو ..قهوه ی فالی فندق و هلو .(خوراکیایی که بصورت رندوم نصفه شب هوس می کنم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکر که دخترت خوب شد .. پودر قهوه خیس کنم بزنم ؟ یا خشک .. ممنون ک جواب میدی

عزیزم اول سر زگیلت رو با ناخون گیری چیزی جوری بکن تا وقتی بهاد خون بیاید به محض اینکه خون رو دیدی سریع پودر قهوه تلخ رو همون پودری فشار بده روش محکم چند دقیقه بگیرش...دیگه بزار روش باشه ...بعدا الکل بپاش اطراف انگشتت یا هرجا که زگیله....مطمئن باش می‌ره .من کلی زجر کشیدم برا دخترم خدا رو هزار مرتبه شکر حتی جاش هم نموند....من رو چندتاش زدم رفتن بقیش هم خودبه خود محو شدن چون پودر قهوه خیلی تلخه مثل زهر میمونه می‌کشه ویروس رو...انشاالله برا شمام جواب بده.

عزیزم اول سر زگیلت رو با ناخون گیری چیزی جوری بکن تا وقتی بهاد خون بیاید به محض اینکه خون رو دیدی سر ...

ممنون عزیزم . دختر گلت از طرفم ببوس.

سوهان عسلی شربت آلبالو ..قهوه ی فالی فندق و هلو .(خوراکیایی که بصورت رندوم نصفه شب هوس می کنم)