2777
2789
چطوری پاک کنم؟؟

سه نقطه پایین پست رو بزن بعد حذف کن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه کم‌کم خشک شد افتاد، جاش هم به مرور محو شد ، الان کوچکترین اثری ازش نیست

توروخدا خیلی در موندم بخداقسم توروخدا اسم محلولش چی بود؟انشاالله هرچی از خدا میخای بهت بده توروخدا

زیر سه دقیقه باید پاک کنی وگرنه دیگه نمیتونی ، باید نی نی یار تگ کنی پاک‌کنه برات 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
برای تیروئید؟؟دیگه دارو نمیخورید؟؟

من رو انگشتم دراورده بودم شیره ی درخت انجیر زدم ی هفته ای رفت . 

الان هم ک فصلشه . 

انجیر رو ک از شاخه میچینی ی مایع شیری رنگ از شاخه میاد بیرون اونو چند بار بزنی میره . منم از نی نی سایت یاد گرفتم

توروخدا خیلی در موندم بخداقسم توروخدا اسم محلولش چی بود؟انشاالله هرچی از خدا میخای بهت بده توروخدا

الهی بگردم برات خودمم مادرم مو به تنم سیخ شد ، به خدا قضیه خواهرم برا بیست سال پیشه ، یادم نیست که

الان که دکترها هزار برابر بهتر شدن نگران نباش ببر یه دکتر خوب 

یادمه اون محلول پوست رو میسوزند ، برا همین باید رو پوست ساعدش دور تا دور زگیل رو لاک‌ میزد که محلول به پوستش نخوره بسوزه 

من رو انگشتم دراورده بودم شیره ی درخت انجیر زدم ی هفته ای رفت .  الان هم ک فصلشه .  انجی ...

واقعا میره؟؟الان فعلا روی یکیشون قطره اسید سالیسیلیک امتحان کردم زخمش کرده

توروخدا عکسش رو دیدی از مال خواهرت بود؟؟

نه برا دختر شما یه نوع دیگس ، ولی چه فرقی می‌کنه همش درمان داره ، من و خواهرم هم درمانهای مختلف رو امتحان کردیم تا یکیش جواب داد نگران نباش 

اینم دکتر گفت زگیله

درمان داره نترس قوی باش مادر ، بچه ات می‌ترسه اینجوری می‌کنی 

الهی بگردم برات خودمم مادرم مو به تنم سیخ شد ، به خدا قضیه خواهرم برا بیست سال پیشه ، یادم نیست که ...

خب منم الان چند روزه از اون محلول میزنم ولی اول از روی یکیشون که بدنشه شروع کردم گفتم ببینم می‌ره بعد به صورتش بزنم...زخمش کرده

خب منم الان چند روزه از اون محلول میزنم ولی اول از روی یکیشون که بدنشه شروع کردم گفتم ببینم می‌ره بع ...

از زخمش عکس بفرست