2777
2789
عنوان

طلاق و دوری بچه

3497 بازدید | 50 پست

بچمو دادم پدرش 

خودم فعلا خونه بابامم تا دادگاه حکم بده بعدش میرم تهران پانسیون میگیرم تا پولامو جمع کنم بتونم خونه اجاره کنم شرایط نکهداری پسرمو نداشتم 

ده روزه پسرمو مادرش برد ازم جداش کرد

نمیخواستم جدا بشم ولی اون بچه رو برد موندم خونه بابام بیممو قطع کرد خرجی بهم نداد 

منم میخوام از امروز برم سرکار تا تکلیفم مششخص بشه 

سلام دوستم. اولش سخته دوری از بچه. حرفای دیگران که چطور دلت اومد و فلان؟!! ولی کاملا عاقلانه تصمیم ...

در شرفم توافق نامه امضا کردیم 

مادرش اومد گفت بچه رو میبرم انشم میخورم تا پسرم طلاقت بده پسرم دوسالشه و مادرش مهر میره مدرسه معلمه 

منتظرن من برم به گه خوردن بیفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در شرفم توافق نامه امضا کردیم  مادرش اومد گفت بچه رو میبرم انشم میخورم تا پسرم طلاقت بده پسرم ...

چقد معلم بی ادبی هستن ایشون!!تا مهر میتونن نگهش دارن بعدش چی؟یا باید پرستار بگیرن یا مهد بزارن.

تحمل کن خودشون میارن میدن بهت بچه رو

عزیزم من مشکلات وصف نشدنی توزندگی داشتم ولی بخاطر بچه ۲سالم جنگیدم و ماندم، والان حالم خیلی بهتره که کنار پسرم هستم، پسری که تکه ای از وجودمه، چون مطمئنم روزی بزرگ میشه و یه آدم موفق میشه و من مزد جوونی که برای پسرم گذاشتم رو میبینم ، منم جای شما بودم یه خورده بیشتر فکرمیکردم

چطور میگی عاقلانه تصمیم گرفتم برای بچه ؟؟؟

چون وقتی هنو تکلیف کار و درامدت مشخص نیس میخای چیکار بکنی ؟ خونه بابا ادم زیاد راحت نیس ،بچتم‌کوچیکه اذیت ممکنه بکنه اونا حوصله نداشته باشن . ضمن اینکه آیندت هم ب مراتب فرق میکنه که یه بچه باهات باشه یا نه.

درسته سخته مسایل عاطفی و حسی ، ولی فکر کن بچه رو بزرگ کنی با مشقت ،همسرتم راحت مثل مجردا زندگی کنه یه زن دیگم میره میگیره . دوروز دیگم بچت پسره بزرگ میشه میره سمت پدرش .ادم بده هم تو میشی.

اول از لحاظ مالی خودت رو اوکی کن ،در اینده بچت میاد پیشت.

بچه های الان ببینن کدوم طرف پول بیشتری هس و رفاه، میرن همونجا

همه اینجا برات به به و چه چه میکنن و تشویق به طلاقت میکنن،ولی شوهرت ظاهرا خیلیم ادم بدی نیس ،بخاطر بچت باهاش کنار بیا.اون عروسک نیست که یه بچه ی دو سالس.از نظر مالی شوهرت خوبه اگه میتونی باسیاست یا هرچی رو اخلاقش کار کن شاید بهتر شد

همه اینجا برات به به و چه چه میکنن و تشویق به طلاقت میکنن،ولی شوهرت ظاهرا خیلیم ادم بدی نیس ،بخاطر ب ...

عزیززززززم بچه رو بردن میفهمید ؟؟؟ بچمو ازم جدا کرد گفت نمبخوامت 

منم نمیتونم برم بگم میخوام زندگی کنم با کتکاش و اذیتاش 

یا باید بیاد التماس یا طلاق 

عزیزم من مشکلات وصف نشدنی توزندگی داشتم ولی بخاطر بچه ۲سالم جنگیدم و ماندم، والان حالم خیلی بهتره که ...

بهتون تبریک میگم بابت روحیه تون.

ولی روحیات باهم فرق داره. بنظرم ادم یکبار حق زندگی داره و نباید اون رو بخاطر هیچکس حتی بچه فدا کنه. اون بچه ها هم خدایی دارن بزرگ میشن.

خودت این وسط پس چی؟ اگه واقعا شرایطت تغییر کرده و همسرت بهتر شده که کار خوبیه صبر کردن. ولی اگ قرار ب سوختن و ساختن باشه بنظرم اشتباهه. 

ولی خب کلا ادمی ک بچه داره چه بمونه چه جداشه سخته براش.

بمونی باید حضور شوهر بد رو تحمل کنی ،بری باید دوری بچه رو تحمل کنی😓

عزیززززززم بچه رو بردن میفهمید ؟؟؟ بچمو ازم جدا کرد گفت نمبخوامت  منم نمیتونم برم بگم میخوام ز ...

ببین وقتی پای شکایتو و دادگاه و لجو لجبازی بشه همون مردای خیلی خوبم یه کارایی میکنن ،هرکسی از حق خودش دفاع میکنه.شوهر من در کل ادم حسابیه و ادم بدی نیس ولی اگه لج کنم شکایت کنم ....اونم ممکنه خیلی کارا در جواب کنه مطمعنم،پس نگو بچمو بردن دیگه شما الان دارین مثل دو تا دشمن با هم میجنگین اون یه کارایی میکنه که تو رو اذیت کنه تو هم میخای اومو اذیت کنی

چقد معلم بی ادبی هستن ایشون!!تا مهر میتونن نگهش دارن بعدش چی؟یا باید پرستار بگیرن یا مهد بزارن. تحم ...

گفته میذاریم مهد بچه بتو نیاز نداره 

من نمیخوام جدا شم 

ولی با مادرش هماهنگن که منو طلاق بده بچه رو بذاره مهد و بعدم زن بگیره 

ببین وقتی پای شکایتو و دادگاه و لجو لجبازی بشه همون مردای خیلی خوبم یه کارایی میکنن ،هرکسی از حق خود ...

هنوز جدا نشدیم بچه رو مادرش برد حالا که قراره منو غرق کنه خودشم غرق میشه و بچه هم غرق میکنه 

اون هممونو بدبخت کرد با اخلاق سگش با لجبازیش 

من ده سال از خودم گذشتم دیگه نمیتونم