2777
2789
عنوان

خانوما علایم بارداری تون چی بود ؟

774 بازدید | 15 پست

بچه ها من از دیشب درد تخمدان سمت چپ دارم خفیف بود ۲۲ سیکلمم ( دوره هام ۳۱ روزست ) 

الان چنان درد گرفته بخدا اشکم در اومد فکر کردم پریود شدم ولی شرمنده ترشح بود تیر می‌کشه دردش تو رونمم میزنه 

البته از ده سیکل درد خفیف تو تخمدان چپ و راست داشتم گاهی ولی اذیت نمی‌کرد 

الان هم ۲۲ سیکلم تخمک گذاریم تموم شده 

بنظرتون میتونم مسکن بخورم ؟ 

نظرتون چیه میشه علایم بارداری باشه ؟ 

هر چند نمی‌خوام دل خوش کنم

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
انشاءالله که هستی عزیزم

من کیست هم ندارم 

اگه باردار نباشم 

این درد تخمدان یعنی برای چیه🤕🤕

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

من چون خودم درگیر دکتر زنان بودم

بالاخره دکتر زنان عالی پیدا کردم

توی ایتا کانال داره 

ویزیت انلاین هم داره

گروه پرسش و پاسخ هم داره

لینک کانالش تو ایتا.     

@pezeshkezanan 

لینک گروهش 

https://eitaa.com/joinchat/1906114798C09475f135ahttps://eitaa.com/joinchat/1906114798C09475f135

سلام من سر دخترم از قبل اینکه متوجه بارداری بشم تهوع داشتم صورتم جوش زد کمر درد داشتم سینه درد  ...

منم صورتم افتضاح جوش زده 

دیروز رفتم کرم و ژل ضد جوش گرفتم 

سبنمم درد می‌کنه با همین تخمدان چپم 

پووووف کو تا موعدم روزا کند میگذره

سفیده چشات زرد یا ابی نشده؟

الان رفتم نگاه کردم آبی کمرنگه شبیه آبی آسمون 

انشالا بارداری عزیزم♡

خداکنه🌹

سلام عزیزم خوبی؟ گفتم بگم منم امروز ۲۲ سیکلمم توهم ۲۴ سیکلی باهم داریم بسختی این روزای سختو طی میکنیم😪🥲

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

سلام عزیزم خوبی؟ گفتم بگم منم امروز ۲۲ سیکلمم توهم ۲۴ سیکلی باهم داریم بسختی این روزای سختو طی میکنی ...

سلام عزیزم قربونت تو‌خوبی 

اره من ۲۴ سیکلمم 

والا من امید ندارم میدونم پریود میشم 

سلام عزیزم قربونت تو‌خوبی  اره من ۲۴ سیکلمم  والا من امید ندارم میدونم پریود میشم

منم همینطور...من ازادسازی زدم امانتونستم اون روزای مهم اقدام کنم..خیلی ناراحتم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

منم همینطور...من ازادسازی زدم امانتونستم اون روزای مهم اقدام کنم..خیلی ناراحتم

اگه خدا بخواد حتما میشه حالا فرقی نداره کی اقدام کرده باشی 

فقط خودش بخواد 

ایشالله که این ماه بارداری حتما