2777
2789
عنوان

حرکات پشم ریزون مادر زن

216 بازدید | 7 پست

مامانم برای زایمان  زنداداشم شیرینی خریده بود تو بیمارستان  همین که شیرینی گذاشتیم روی تخت مادر زنداداشم شیرینی برداشت داد به پرستار گف اینو بین پرستارها پخش کنین 

اصلا نه اجازه گرف نه چیزی ما هم قرار نبود بین پرستارها پخش کنیم بعدش که پخش کردن یدونه هم بهمون ندادن 

ما همینطوری خشکمون زده بود چیزی هم نگفتیم  شما جای ما بودین چیکار میکردین؟؟

اینقدر نگین تو خاهرشوری و فلان🙃 

نمیدونم والا تجربه ندارم 

ولی اصولاً مگه به پرستارا شیرینی نمیدن؟ 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم اسم خواهر شوهر و مادر شوهرا بد در رفته 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم