2777
2789
عنوان

چرااسنپیا تا سوار میشی میگن میشه لغو بزنی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3298 بازدید | 131 پست
من برای یه مسافت یک ساعته قبول کردم  وایی تا اونجا مثل چی گرخیدم  اگه لغو بزنید ممکنه بد ...

اره حالا که یه چیری واسه امنیت خودمون هس خرابش نکنیم.هی همه لغو بزنیم شرکت تعطیلش میکنه دیگه...منکه دیگه دلم براشون نمیسوزه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا لغو نزن چون اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد هیچ جوره نمیشه پیگیری کرد و پیدات کردپولشم همون لحطه اخر بزن که خودشونم نتونن لغو بزنن 

هر کیم گفت لغو بزن بهش بگو اگه میخوای خودت لغو کن منم به پشتیبانی خبر میدم 

اگه لغو بزنی حق الناس گردن خودتم میفته چون با علم به اینکه راننده میخواد از زیر پرداخت حق کمیسیون در ...

دلم سوخت براش ولی دیگه تکرارش نمیکنم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

اتفاقا دیروز اسنپیه بهم گفت لغو بزن هنوز نرسیده بود ب ادرس خودم گفتم خودت بزن

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

لطف مکرر میشه وظیفه مقرر واسه  اینکه کمیسیونو اسنپ ازشون کم نکنه میگن حدود۲۰درصد کرایه میر ...

تازه ما که لغو بزنیم دفعه بعد باید کرایه بیشتری پرداخت کنیم چون مسافر قرمز تو سیستم محسوب میشیم 

لطف مکرر میشه وظیفه مقرر واسه  اینکه کمیسیونو اسنپ ازشون کم نکنه میگن حدود۲۰درصد کرایه میر ...

اسنپ یه دزده بیگاری کشندس ولی خب باید امنیت هم درنظر گرفت

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم😌
تازه ما که لغو بزنیم دفعه بعد باید کرایه بیشتری پرداخت کنیم چون مسافر قرمز تو سیستم محسوب میشیم  ...

واقعا ! یه برنامه درستو حسابی پیدا میشه داریم استفاده میکنیم تا گند نزنن توش ول نمیکنن

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...