2777
2789

خیلی پررو شدن بگی نه هم ناراحت میشن.اوندفه برا یکیش زدم به مقصد نرسیده پیادم کرد کثافت گف من کار دارم نمیرسم.ایقد نفرینش کردم حروم خور. الان دوباره یکیش گف لغو بزن گفتم شرمنده....شما میزنین براشون لغو؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر امنیتی درست نیست اومدو بلایی سر طرف اورد احساسی نشید هرکی یه ماشین زیر پاشه رفته ثبت نام کرده همه مدل ادمی توش هست  من میترسم از اسنپ

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم😌

میخوان درصد سهم اسنپ رو ندن

فکر کنم ۱۰درصد کرایه رو اسنپ برمیداره

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

میخوان کمیسیون ندن..

من کم پیش میاد با اسنپ جایی برم

تابحال درخواست لغو نداشتن و نزدم..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

لطف مکرر میشه وظیفه مقرر

واسه  اینکه کمیسیونو اسنپ ازشون کم نکنه میگن

حدود۲۰درصد کرایه میره برا کمیسیون

خب این برنامه هم هزینه هایی براش شده کارمند داره

راننده ها از خدماتش دارن استفاده میکنن ولی حاضر نیستن حق اسنپو پرداخت کنن

اگر نمیخوان برن آزاد مسافر بزنن

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...