مشکی تفلون،سفید گرانیتی،گرانیتی گاهی سفیده گاهی خال خال مشکی داره، من هر دو سرویس رو دارم از سفید بیشتر راضیم چهار ساله دارم سفیدا تکون نخورده اما مشکیا خراب شدن یکم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حالا نمیدونم اون قابلمه های چدن که داخلش سفید هست بهتره یا مشکی با ذکر دلیل راهنمایی کنین ...
چودن تفلون و گرانیت نیست لعاب هست و فقط به درد غذا آبدار درست کردن میخوره غذا خشک و برنج میسوزونه، نظر من بعد چهار سال سرویس قابلمه. و تابه گرانیتی هست اونم مارک خوب ، تفلون هم میخای بخری خیلی گرونش اوکیه،
سفیدا بهتره من مشکی داشتم قبلا سریع خش میخوره و خراب میشه با اینکه من خیلی رعایت میکنم فقط با قاشق و کفگیر مخصوص یا چوبی کار میکنم و با اسفنج میشورمشون ولی بازم خراب شدن ولی سفیدا الان چند ساله دائم جلو دستمه تکون نخورده فقط یه کم رنگ غذا رو میگیره بعد یه مدت که رو مخمه وگرنه ایراد دیگه ای نداره
آره منم روی مارک های خوب اطمینان دارم روی تفلنش اما بین داخل سفید و مشکی موندم😐
سفید بگیر میخای عکس بدم ببینی مشکی خراب شده بعد چند سال سفیدم مونده، تفلون میپره اما گرانیت نه، برای رنگ گرفتنم با اب گرم بشور، میتونی جوش شیرینم بزنی تو ریکات سفید میکنه ، یا با سرکه سفید بشور ،