2777
2789
عنوان

دختر ۴ ماهه ام مشکوک به سرطان خون😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4523 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای دختر منم دعا کنی؟من آرزوم بود بیام مشهد تا یه کم آرومو سبک شم ولی شرایطش پیش نیومد، آریانا ...

حتما عزیزم ..انشالله به زودی قسمتتون بشه با آریانا بیاید مشهد 

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
نگران نباش الان اینقدر پیشرفت زیاد هست که با دارو درمان میکنن توکلت به خدا .صلوات دادم

ممنونم از لطفت خواهر

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

سلام بچه ها ج آزمایش اومد سرطان خون از نوع بدخیم هست  .از فردا شیمی درمانی رو شروع میکنن

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
سلام بچه ها ج آزمایش اومد سرطان خون از نوع بدخیم هست  .از فردا شیمی درمانی رو شروع میکنن

عزیزم پناه بر خدا.ما یه بچه تو فامیلمون بود درمانش شاید چند سال طول کشید ولی الان عالیه

سلام بچه ها ج آزمایش اومد سرطان خون از نوع بدخیم هست  .از فردا شیمی درمانی رو شروع میکنن

انشالا خدا کمکش می‌کنه نگران نباش بحق امام حسین بچت رو سالم به آغوشت برمیگردونه من باردارم برای سلامتیش آیت الکرسی میخونم

عزیزم🥺 قربون خدا و حکمتش، خواهر زاده منم درگیر همین بیماریه نه ماهه، الهی خدا شفاشون بده

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
ممنونم عزیزم فقط دعا کنین خوب بشه.من خودم رو تبدیل به یه مادر قوی کردم تو این دو ماه خیلی دوندگی کرد ...

سلام خوبید منم پسرم مبتلا به سرطان خون هست All از 15 تیرماه فهمیدیم الان وضعیت بچه شما چطور